ALFA ROMEO Mito Gain

greek 17/11/2011
    Η οικονομική κρίση εκτός από σοβαρά προβλήματα, πολλές φορές δημιουργεί  και δελεαστικές ευκαιρίες για όσους μπορούν να αγοράσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η υπηρεσία Alfa Gain που προσφέρεται από τη Fiat Group Automobiles Hellas.
   Πρόκειται ουσιαστικά για έναν περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων καινούργιων Mito, που διαθέτουν πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό και προσφέρονται με χαμηλές τιμές, επιπλέον των χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Με το Alfa Gain η MiTo 1.4 95 hp Distinctive κοστίζει 13.620 ευρώ, η 1.4 Multiair 135 hp Distinctive  16.720 ευρώ και πετρελαιοκίνητη 1.3 JTDM 95 hp Distinctive  15.660 ευρώ.
   Οι ενδιαφερόμενοι, για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Alfa Gain, αρκεί να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://cf.alfaromeo.gr/gain  και να επιλέξουν μεταξύ των διαθέσιμων εκδόσεων. Η λίστα ανανεώνεται συστηματικά και περιλαμβάνει πάντα αυτοκίνητα που εκείνη τη στιγμή είναι  διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο διανομέων της ALFA ROMEO, με το οποίο πρέπει να επικοινωνήσουν στη συνέχεια, για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που επέλεξαν.
 




Tags:   Mito Gain , Alfa Romeo  

Πείτε «ναι» στο μπάρμπεκιου!
Πείτε «ναι» στο μπάρμπεκιου!
Aλλά με προσοχή. Ακολουθήστε τις παρακάτω
συμβουλές και κρατήστε την οικογένειά σας μακριά
από ατυχή συμβάντα.
Συνάντηση Βενιζέλου- Τρόικα
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικων Ευάγγελου Βενιζέλου με τους επικεφαλής της τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ). 
Κατέθεσε στεφάνι ο Αλέξης Τσίπρας
Κατέθεσε στεφάνι ο Αλέξης Τσίπρας
Στον χώρο του Πολυτεχνείου βρέθηκε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταία Σχόλια