Μπορεί την πρόκριση

greek 02/12/2011
Μία βατή κλήρωση είχε η Ελλάδα για τους ομίλους του Euro 2012, καθώς η τύχη ήταν γενναιόδωρη μαζί της, αφού η κληρωτίδα έβγαλε για αντιπάλους της, τις Πολωνία, Ρωσία, Τσεχία. Η εθνική ομάδα μας βρίσκεται στον όμιλο Α και η πρεμιέρα της θα γίνει στις 8 Ιουνίου 2012.

Ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να αισθάνεται πολύ ευτυχής αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει η Ελλάδα τους δύσκολους αντιπάλους όπως η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία ή την Ολλάνδία από το πρώτο γκρουπ δυμανικότητας.

Η πρεμιέρα της εθνικής μας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου με την διοργανώτρια Πολωνία. Επειτα θα αγωνιστεί στις 12 Ιουνίου και το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο είναι προγραμματισμένο για τις 16 Ιουνίου.
 
Το γεγονός πως η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια Πολωνία στην πρεμιέρα στην Βαρσοβία δεν θα πρέπει να μας γεμίζει άγχος. Η μνήμη όλων θα πρέπει να ανατρέξει στο κοντινό 2004 όταν στην πρεμιέρα είχαμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία, την οποία τελικά κερδίσαμε 2 φορές μέσα στο σπίτι της.
 
Αναλυτικά, οι όμιλοι:
 
1ος Όμιλος
 
Πολωνία
Τσεχία
ΕΛΛΑΔΑ
Ρωσία
 
8 Ιουνίου
 
19:00 Πολωνία-Ελλάδα
21:45 Ρωσία-Τσεχία
 
12 Ιουνίου
 
19:00 Ελλάδα-Τσεχία
21:45 Πολωνία-Ρωσία
 
16 Ιουνίου
 
21:45 Τσεχία-Πολωνία
21:45 Ελλάδα-Ρωσία

2ος Όμιλος

Ολλανδία
Δανία
Πορτογαλία
Γερμανία
 
3ος Όμιλος

Ισπανία
ΕΪΡΕ
Κροατία
Ιταλία
 
4ος Όμιλος

Ουκρανία
Γαλλία
Σουηδία
Αγγλία
 
 




Tags:  

Στο ΣτΕ το «χαράτσι της ΔΕΗ»
Στο ΣτΕ το «χαράτσι της ΔΕΗ»
Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα συζητηθούν σήμερα οι προσφυγές κατά του Ειδικού Τέλους Ακινήτων, το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Στο σκοτάδι αύριο η Πάτρα
Στο σκοτάδι αύριο η Πάτρα
O Δήμος προχωράει σε συμβολική συσκότιση της Πάτρας για δύο ώρες το βράδυ της Πέμπτης, 1 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με εκπροσώπους φορέων της πόλης.
Νέα μείωση παρουσίασε το χρέος επιχειρήσεων
Νέα μείωση παρουσίασε το χρέος επιχειρήσεων
Περαιτέρω μείωση εμφάνισε το χρέος επιχειρήσεων και νοικοκυριών στις τράπεζες τον Οκτώβριο σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος.
Τελευταία Σχόλια