Χριστούγεννα στην αγκαλιά του «Αρκτούρου»

greek 01/12/2011
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κατέβουν στις 5 Δεκεμβρίου οι αρκούδες του «Αρκτούρου» σε μια προσπάθεια να ενημερώσουν μικρούς μαθητές για την προστασία του δάσους και τα μονοπάτια της άγριας ζωής. Τα παιδιά θα υποδέχονται ζωηρές και χαρούμενες «αρκούδες», οι οποίες θα τα ξεναγούν στο χώρο, θα διηγούνται τις ιστορίες τους και θα δημιουργούν μαζί τους πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες για τα Χριστούγεννα.
 
Το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα είναι γεμάτο ευχές, παιχνίδια, κατασκευές, διαγωνισμούς και δώρα και θα υλοποιηθεί από την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος» μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου στη Στοά Χιρς του πολυκαταστήματος notosgalleries, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Απευθύνεται, άλλωστε, σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, και υλοποιείται δωρεάν για τις σχολικές τάξεις και μόνο κατόπιν ραντεβού, τις πρωινές ώρες (10:00-13:00) από την παιδαγωγική ομάδα του «Αρκτούρου». Τα απογεύματα από τις 17.00 ως τις 21.00 και το Σάββατο από τις 10.00 ως τις 18.00 οι γονείς με τα παιδιά τους θα μπορούν επίσης να περάσουν λίγες ώρες στην αγκαλιά της αρκούδας. Όλοι οι μαθητές θα πάρουν δώρα ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 




Tags:  

"Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο;"
"Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο;"
Ερώτηση για... δυνατά μυαλά κατέθεσε στον υπουργό Οικονομικών ο Γιάννης Παπαθανασίου όσον αφορά εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι στόχοι για τον Προϋπολογισμό.
 
 
Παραπέμπεται στο πειθαρχικό η Τζαβέλλα;
Παραπέμπεται στο πειθαρχικό η Τζαβέλλα;
Οι παρεμβάσεις της ευρωβουλευτού του ΛΑΟΣ, Νίκης Τζαβέλλα, στο ευρωκοινοβούλιο προκάλεσαν τις αντιδράσεις στελεχών του κόμματος.
 
 
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Μπάιντεν
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Μπάιντεν
Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει την Δευτέρα ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν.
Τελευταία Σχόλια