Απείχαν από τα μαθήματα τους φοιτητές

greek 24/11/2011
Απείχαν σήμερα το πρωί από τα μαθήματά τους οι φοιτητές των Πανεπιστημίων Frederick, Ευρωπαϊκού και Λευκωσίας, αξιώνοντας κυρίως τη μείωση των διδάκτρων στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος του Συντονιστικού Επιτελείου των Φοιτητικών Ενώσεων των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων Αντώνης Ζαχαρίου είπε ότι η αποχή από τα μαθήματα έγινε με σκοπό την απαίτηση για μείωση των διδάκτρων, τήρηση της νομοθεσίας από τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και παραχώρηση της κατάλληλης ύλης για να διεξάγονται πιο άρτια τα μαθήματα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
 
Όπως είπε ο κ. Ζαχαρίου, «η κινητοποίηση της Πέμπτης είναι το πρώτο από μια σειρά κλιμακούμενων μέτρων που θα λάβουμε, με σκοπό να ανατρέψουμε την παρανομία των ιδιωτικών Πανεπιστημίων έναντι των φοιτητών και των οικογενειών τους».
 
Οι φοιτητές είχαν την προηγούμενη βδομάδα παραδώσει στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργο Δημοσθένους χιλιάδες υπογραφές φοιτητών «ενάντια στην παρανομία» των ιδιοκτητών των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.
 




Tags:  

Λύση για το Κυπριακό επιθυμεί η Άγκυρα
Αλλαγή στάσης από την Άγκυρα
"Η Άγκυρα είναι υπέρ της επίτευξης λύσης στο Κυπριακό, δήλωσε ο Επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Εγκεμέν Μπαγίς.
Στα κατεχόμενα δύο Τούρκοι Υπουργοί
Στα κατεχόμενα δύο Τούρκοι Υπουργοί
Oι δύο Υπουργοί θα μετάσχουν στο δεύτερο συνέδριο του γνωμοδοτικού συμβουλίου επενδύσεων στο ψευδοκράτος.
Παίξτε όταν παίζουν και τα παιδιά σας
Παίξτε όταν παίζουν και τα παιδιά σας
Θυμάστε τη συμβουλή «κοιμηθείτε όταν κοιμάται το μωρό»; Καθώς τα παιδιά σας
μεγαλώνουν, εφαρμόστε τον ίδιο κανόνα σε ό,τι αφορά την άσκηση.
Τελευταία Σχόλια