Λύση για το Κυπριακό επιθυμεί η Άγκυρα

greek 24/11/2011
Η Άγκυρα είναι υπέρ της επίτευξης λύσης στο Κυπριακό, λύση η οποία θα οδηγήσει σε ένα επανενανωμένο κράτος στην Κύπρο με τις δύο πλευρές να είναι ''πολιτικά ίσες'', δήλωσε ο Επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς.
 
Είχε ρωτηθεί κατά πόσο η ανάληψη της Προεδρίας από την Κύπρο το β' εξάμηνο του 2012 θα επηρεάσει τις σχέσεις της χώρας του με την ΕΕ.
 
Ο Μπαγίς επέκρινε τους χειρισμούς των Βρυξελλών σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση στη ευρωζώνη, λέγοντας ότι ''η εγκαθίδρυση κυβερνήσεων τεχνοκρατών σε διάφορες χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, δεν αποφέρει αποτελέσματα''.
 
''Αυτό οδηγεί την ΕΕ μακριά από τη δημοκρατία'', είπε επί λέξει.
 

Ανέφερε ότι οι Κυβερνήσεις τεχνοκρατών έχουν ανατρέψει, κατά την έκφρασή του, τις δημοκρατικά εκλελεγμένες κυβερνήσεις, προσθέτοντας ότι ''αυτές οι οικονομικές ομάδες δεν μπορούν να έχουν αποτελέσματα διαρκείας''.

 




Tags:  

Προκλητικός ο Γκιούλ
Τα πυροτεχνήματα του Γκιούλ
Προκλητικός για άλλη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε άθλια την Ευρωπαική Ένωση, ναρκοθετώντας το Κυπριακό.
 
 
 
Αδειοδότηση σε όλα τα οικόπεδα της ΑΟΖ
Αδειοδότηση σε όλα τα οικόπεδα της ΑΟΖ
Το "πράσινο φως" άναψε το υπουργικό συμβούλιο για αδειοδότηση όλων των υπόλοιπων οικοπέδων της κυπριακής ΑΟΖ.
 
 
Επιστολή Κ. Καζαμία σε Όλι Ρεν
Επιστολή Κ. Καζαμία σε Όλι Ρεν
Ο υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας απέστειλε επιστολή στον Επίτροπο οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ολι Ρεν, τον οποίο ενημερώνει για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την οικονομία.
 
 
Τελευταία Σχόλια