Συνάντηση Καρατζαφέρη - Παπαδήμου

greek 25/11/2011
Τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο θα επισκεφθεί σήμερα στις 12.00 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η ενημέρωση του κ. Καρατζαφέρη για τα αποτελέσματα των επαφών του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.
 
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε ομίλια του χθες, κάλεσε τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση «να δείξουν σοβαρότητα» και να μην παραμείνουν στις αγκυλώσεις του χθες, όπως είπε. Υποστήριξε ότι η πρόκληση του σήμερα για ένα διαφορετικό αύριο, περνά μέσα από την αναγνώριση λαθών, αλλά και την προσπάθεια για διαρθρωτικές αλλαγές «που ήταν ναρκοθετημένες και ναρκωμένες».
 




Tags:  

Ελεύθερος αφέθηκε ο μοναχός Αρσένιος
Ελεύθερος αφέθηκε ο μοναχός Αρσένιος
Μετά από μαραθώνια απολογία ενώπιον της Εφέτη Ειδικής Ανακρίτριας, ο μοναχός Αρσένιος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.
«Κουρεμένες» οι συντάξεις Δεκεμβρίου
«Κουρεμένες» οι συντάξεις Δεκεμβρίου
Μειωμένες θα είναι οι συντάξεις Δεκεμβρίου για περισσότερους από 500.000 συνταξιούχους μετά την παρακράτηση, στις κύριες και στις επικουρικές.
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση
Ζητείται υπογραφή
Παραμένει ανοικτό το θέμα της έγγραφης δέσμευσης του Αντώνη Σαμαρά. Ουδέν νεότερο από την συνάντηση του με τον Λ.Παπαδήμο.Στον αέρα η 6η δόση
 
 
 
 
 
Τελευταία Σχόλια