Ληστείες δίχως τέλος

greek 25/11/2011
Δύο διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία σημειώθηκαν την νύχτα. Στις 4 τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη άγνωστος αριθμός δραστών, χρησιμοποιώντας κλεμμένο αυτοκίνητο ,αποκόλλησαν τα ρολά και αφού έσπασαν την βιτρίνα άρπαξαν ότι υπήρχε και εξαφανίστηκαν με άλλο οχημα που είχαν σταθμεύσει.
Μια ώρα μετά στον Πειραιά στην οδό Σαχτούρη, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο 4 δράστες αδειασαν το κοσμηματοπωλείο και εξαφανίστηκαν.
Την ίδια ώρα  5 άτομα εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ στην νέα Πέραμο, στο 37 χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής οδού και άρπαξαν τα χρήματα, ενώ ένα ζευγάρι με απειλή όπλου άρπαξε όλες τις εισπράξεις από έναν οδηγό ταξί στο Νέο Ηράκλειο.
Στη Γλυφάδα, Λεωφ. Βουλιαγμένης, 4 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στη Σαλαμίνα, οδός Τήνου, 3 άγνωστοι δράστες διέρρηξαν μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στο Νέο Ψυχικό, οδός Καμπουρόγλου, 3 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν κοσμήματα, άγνωστης χρηματικής αξίας.

Στη θέση «Ασπροχώρι» Αυλώνα, 3 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε μονοκατοικία, τραυμάτισαν ελαφρά τον  ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στο Αιγάλεω, οδός Θηβών, άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Στον Ασπρόπυργο, οδός Παλαιολόγου, 4 άγνωστοι δράστες εισηλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλου και μαχαιριού αφαίρεσαν, 2 κινητά τηλεφωνά, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκαν 3 αλλοδαποί να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, προσήχθησαν στο οικείο τμήμα, όπου και αναγνωρίστηκαν οι 2 εξ αυτών ως οι δράστες της ληστείας.

 




Tags:   Ληστείες  

Ανοιχτή επιστολή Καρατζαφέρη
Ανοιχτή επιστολή Καρατζαφέρη
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δηλώνει στην ανοικτή επιστολή του προς τον ελληνικό λαό, την οποία κοινοποιεί και στους Ευρωπαίους εταίρους, ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι αυτή να ολοκληρώσει το έργο της.
"Έκανα λάθη"
"Έκανα λάθη"
Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Γιώργος Παπανδρέου, παραδεχόμενος σε συνέντευξή του ότι έκανε λάθη κατά τη διακυβέρνησή του.
 
 
Ήττα σοκ για ΠΑΟ
Ήττα σοκ για ΠΑΟ
Την πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη ο Παναθηναϊκός, με 79-70 από την Καβάλα, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας.
Τελευταία Σχόλια