Ο βουβός πόνος για τον φίλο που έφυγε!

greek 25/11/2011
O βουβός πόνος της Μαίρης Συνατσάκη για τον τόσο πρόωρο και άδικο θάνατο του φίλου της και συνεργάτη του συντρόφου της Μύρωνα Στρατή, του μπασίστα Πλάτωνα Καπρίδη, πριν από λίγες ώρες περιγράφηκε από λίγες σκέψεις. Ετσι όπως βγαίνουν από την ψυχή της και θέλησε να τις μοιραστεί με φίλους της στο προσωπικό της blog...
 
Δεν ξέρω από παρήγορα λόγια που απαλύνουν. Μόνο από αγκαλιές σκαμπάζω, γράφει, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ως ύστατο αντίο στον φίλο της. Η Μαίρη Συνατσάκη γνώριζε καλά τον άτυχο μπασίστα Πλάτωνα Καπρίδη αφού εκτός από το ότι συνεργαζόταν με τον σύντροφό της Μύρωνα Στρατή, ήταν φίλοι και έκαναν παρέα.
 
Η ίδια πριν από λίγες μέρες έγραψε στο προσωπικό της blog που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα missbloom.gr ένα κείμενο για να τον αποχαιρετήσει. Μαζί, του αφιέρωσε και το τραγούδι του αείμνηστου Jeff Buckley «Αλληλούια».
 
 
Συγκεκριμένα, η Μαίρη έγραψε για τον μουσικό: «Το τέλειο και το τραγικό μαζί είναι πως η ζωή πάντα συνεχίζεται. Πάντα κυλάει. Με κενά. Και αποχωρισμούς. Και κακές μέρες. Αλλά το ξέρεις πως κυλάει.
 
Δεν ξέρω πώς και τι να γράψω. Δεν ξέρω από παρήγορα λόγια που απαλύνουν. Μόνο από αγκαλιές σκαμπάζω. Κι όταν δεν μπορώ να αγκαλιάσω, στέλνω ένα τραγούδι. Γιατί η μουσική κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από τις λέξεις. Αντί για προσευχή. Αντί για αντίο».
 
 
Ο θάνατος του 31χρονου μουσικού ήταν ακαριαίος όταν την προηγούμενη Πέμπτη βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από την οροφή ενός παλιού εργοστασίου στην Ελευσίνα. Ο άτυχος μουσικός προσπαθούσε να φωτογραφήσει πανοραμικά τον χώρο.
 
Ο Πλάτωνας Καπρίδης με τον ντραμίστα του γκρουπ έκανε το λεγόμενο reperage, την προετοιμασία δηλαδή για το νέο βιντεοκλίπ του Μύρωνα Στρατή, με τον οποίο συνεργαζόταν αρκετά χρόνια.
 




Tags:  

"Αποχωρούμε αν..."
"Αποχωρούμε αν..."
Δονήσεις προκάλεσε στην κυβέρνηση το τελεσίγραφο που έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για άμεση λύση στο θέμα των μέσων μεταφοράς.
 
 
Καταστράφηκε ΙΧ από φωτιά
Καταστράφηκε ΙΧ από φωτιά
Ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά κοντά στη Νίκαια Λάρισας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ένα επαγγελματικό ΙΧ μάρκας Renault από άγνωστη αιτία έπιασε φωτιά.
 
Φτερά έκαναν άλλα 7 δις
Φτερά έκαναν άλλα 7 δις
Ισχυρά πλήγματα δέχεται ο ελληνικός τραπεζικός κλάδος, με τις αναλήψεις ιδιωτών να φτάνουν για τον μήνα Οκτώβριο τα 7 δις ευρώ. 
Τελευταία Σχόλια