Πού χάθηκες εσύ;

greek 15/11/2011
Ίσως επειδή είχαμε να τον δούμε καιρό, ίσως επειδή το βλέμμα του μας τάραξε λίγο, πάντως ο Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρωθυπουργός είναι εδώ. Είναι εδώ γερός και δυνατός και εμφανώς τσαντισμένος... Δεν ξέρουμε βέβαια αν εκνευρίστηκε επειδή είδε φωτογραφικό φακό, κάτι που τελευταία αποφεύγει και αναρωτιόμαστε πράγματι γιατί.
Που χάθηκε επιτέλους αυτή η ψυχή; Γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά να πάρει θέση σχετικά με την πολιτική, ρευστή, κατάσταση που επικρατεί; Ήταν εν πάσει περιπτώσει ή δεν ήταν πρωθυπουργός σε τούτη τη χώρα;
Θέλουμε να πιστεύουμε, επειδή πράγματι λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, ότι απλά ήταν μια... ατυχήσασα στιγμή του Έλληνα πολιτικού που κάποτε θα γραφτεί στην ..Ιστορία..




Tags:  

"Αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση, κανείς δεν θα πάει καλά"
"Αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση, κανείς δεν θα πάει καλά"
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ευχήθηκε "κανείς να μην υπονομεύσει αυτή την κυβέρνηση καθώς", όπως είπε, "αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση κανείς δεν θα πάει καλά"
Πόλεμος στην Νέα Δημοκρατία!
Πόλεμος μέσα στην Νέα Δημοκρατία
Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ Σωτήρη Χατζηγάκη και Αντώνη Σαμαρά μετά την διαγραφή του πρώτου από το κόμμα. Απολειφάδι της Πολιτικής Άνοιξης θα γίνει η Ν.Δ. σύμφωνα με τον βουλευτή Τρικάλων.
Η μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Καπουτζίδη
Η μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Καπουτζίδη
Είναι η μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Καπουτζίδη και τη λατρεύει. Ο λόγος για την ανιψιά του Ειρήνη.
Τελευταία Σχόλια