Η μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Καπουτζίδη

greek 15/11/2011
Είναι η μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Καπουτζίδη και τη λατρεύει. Ο λόγος για την ανιψιά του Ειρήνη, με την οποία πρόσφατα εθεάθη σε θεατρική πρεμιέρα, και η μικρή καλλονή μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παπαράτσι. Η Ειρήνη είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου και κόρη της αδελφής του Κικής.

Θείος και ανιψιά πήγαν μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο παππούς έχει πίεση» στο θέατρο «Ηβη», στο οποίο πρωταγωνιστεί και η πολύ καλή φίλη του παρουσιαστή Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η Ειρήνη, μάλιστα, όταν τους πλησίασαν οι παπαράτσι στην είσοδο, χαμογέλασε με άνεση στο πλευρό του αγαπημένου της θείου.

Η Ειρήνη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κολλήσει το «μικρόβιο» του Γιώργου Καπουτζίδη και την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την υποκριτική τελειώνοντας το σχολείο της. Ολο το καλοκαίρι, μάλιστα, ακολούθησε τον θείο της στην περιοδεία του με το έργο «Φωνάζει ο κλέφτης», σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Λόγω του θείου της έχει γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους από τον χώρο της υποκριτικής και κυρίως πρόσωπα που θαυμάζει. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι το πρότυπό της και πάντα παρακολουθεί τις επαγγελματικές κινήσεις του, ενώ τον συμβουλεύεται για καθετί. 

Παρ' όλα αυτά, όπως μάθαμε, εκείνος είναι ιδιαίτερα αυστηρός στην κριτική του απέναντι στη μικρή ανιψιά του και αν κάτι δεν του αρέσει, δεν διστάζει να της το πει, συμβουλεύοντάς την παράλληλα προκειμένου να αποφεύγει τα λάθη.

Θείος και ανιψιά έχουν γίνει πιο κολλητοί από τότε που ο παρουσιαστής-ηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει στην Αγία Παρασκευή δίπλα στην αδερφή του, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να βλέπονται περισσότερες ώρες. 





Tags:  

Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη για Δούκισσα - Χολίδη
Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη
Η Δούκισα Νομικού   είχε τα γενέθλιά της και ο σύντροφός της Χρήστος Χολίδης σχεδίασε μία μίνι ρομαντική απόδραση. 
Ο Γιάχος στο ντέρμπι
Ο Γιάχος στο ντέρμπι
Ο Θανάσης Γιάχος από τη Χίο θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Λουκέτο στο "Μακεδονία Παλλάς"
Λουκέτο στο "Μακεδονία Παλλάς"
120 εργαζόμενοι θα μείνουν στο δρόμο και θα προστέθουν στους χιλιάδες ανέργους...
Τελευταία Σχόλια