400 εκατ. δολ. για το Call of Duty την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του!

greek 13/11/2011
Το video game "Call of Duty: Modern Warfare 3" της Activision έκανε πωλήσεις τουλάχιστον 400 εκατομμυρίων δολαρίων την πρώτη μόλις ημέρα της κυκλοφορίας του.
 
Η Activision δήλωσε ότι πούλησε 6,5 εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού που ξεπερνούν το περσινό ρεκόρ των 5,6 εκατομμυρίων (360 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις).
 
Η περσινή έκδοση του παιχνιδιού λεγόταν "Call of Duty: Black Ops" και έκανε πωλήσεις 1 δις δολαρίων σε λιγότερους από 2 μήνες.
 
Οι μετοχές της Activision, της μεγαλύτερης εταιρίας video games στις ΗΠΑ, είχαν άνοδο την Παρασκευή κατά 1,5% φτάνοντας τα $13,17.
 




Tags:   video games  

Συνεχίζει να κάνει σκι με το νέο βιονικό του πόδι!
Συνεχίζει να κάνει σκι με το νέο βιονικό του πόδι!
Ο Matthew Newbury δηλώνει ότι μπορεί πλέον να περπατάει προς τα πίσω με καλύτερη ισορροπία καθώς επίσης και να κάνει σκι!
Μπορούν οι υπερ-υπολογιστές να προβλέψουν τους σεισμούς;
Μπορούν οι υπερ-υπολογιστές να προβλέψουν τους σεισμούς;
Οι υπερ-υπολογιστές επιτρέπουν στους επιστήμονες να κάνουν προσομοιώσεις που αποκαλύπτουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το τί μπορεί να συμβεί στο μέλλον.
Στο σκαμνί γυναικολόγος
Στο σκαμνί γυναικολόγος
Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου θα παραπεμφθεί ο 56χρονος γυναικολόγος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος σχετικά με σωρεία υποθέσεων σεξουαλικής εκμετάλλευσης
Τελευταία Σχόλια