Oι πρώτες φωτογραφίες από το νέο Google Music Store!

greek 15/11/2011
Ενώ κυκλοφορούν φήμες στο internet για το επερχόμενο Google Music, ένα ισπανικό site τεχνολογίας έβγαλε στη δημοσιότητα το Σαββατοκύριακο φωτογραφίες που ισχυρίζεται ότι προέρχονται από αυτή τη νέα υπηρεσία της Google. Μετά από αυτό ξεκίνησαν οι εικασίες για την πιθανή ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας.
 
“Φαίνεται ωραίο”, λεέι ο Zeus Kerravala, κύριος αναλυτής της ZK Research. “Το iTunes κάνει την αγορά μουσικής πανεύκολη, τόσο εύκολη που δεν το σκέφτεσαι καν. Η Google θα πρέπει να κάνει το ίδιο. Εκτός από εμφανίσιμο θα πρέπει να είναι και όσο το δυνατόν πιο εύχρηστο.”

Η Google δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν τη διαρροή των φωτογραφιών. Ο Kerravala λέει ότι η υπηρεσία φαίνεται έτοιμη για να ξεκινήσει αλλά ακόμα δεν είναι σαφές εάν αυτό αληθεύει.

Δίαφορα άρθρα στο διαδίκτυο ισχυρίζονται ότι η Google, η οποία παραμένει σιωπηλή σχετικά με το Google Music Store, έχει υπογράψει συμφωνίες με τη Universal Music Group και την EMI. Ωστόσο, αυτές οι αναφορές λένε ότι δεν υπάρχουν ακόμα συμβόλαια με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου όπως είναι η Sony Music και η Warner Music Group.

Tο Google Music Store, το οποίο θα ανταγωνιστεί στα ίσια το iTunes της Apple και το Cloud  Player της Amazon, θα συνδεθεί επίσης και με το Google Music Beta το οποίο θα ξεκινήσει το Μάιο. To Music Beta θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν αρχεία μουσικής και μετά να τα στέλνουν στις φορητές τους συσκευές ή στο PC αλλά δεν θα υποστηρίζει την αγορά μουσικής.

Όταν βγήκε το Music Beta όλοι κατάλαβαν ότι το επόμενο βήμα θα ήταν ένα online κατάστημα μουσικής.

"Η μουσική είναι ένας σημαντικός τομέας που θα βοηθήσει την Google να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της" είπε ο Kerravala. "Ένα smartphone είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό τηλέφωνο. Οι άνθρωποι θέλουν μουσική, ταινίες και παιχνίδια στα τηλέφωνά τους. Εάν δεν μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω στο Android θα το ψάξω αλλού."

H Google αυτή τη στιγμή φαίνεται να εργάζεται σκληρά για να ενσωματώσει το Google Music στις υπόλοιπες υπηρεσίες της.

Πηγή: Computer world
 
 




Tags:   smartphone , Google  

Κατιμέρι
Κατιμέρι
Υλικά:
Ζύμη:
2 1/2 κιλά αλεύρι χωριάτικο
1 κούπα αραβοσιτέλαιο
 
Παραπληροφορούν την κοινή γνώμη
Αμετακίνητοι Χριστόφιας - Έρογλου
"Μια πιθανή συμφωνία στο Κυπριακό θα τεθεί σε δημοψήφισμα ενώπιον του ‘λαού’ για έγκριση"
Πιθανόν εξιτήριο αύριο ο Γλαύκος Κληρίδης
Πιθανόν εξιτήριο αύριο ο Γλαύκος Κληρίδης
Εξιτήριο αναμένεται να πάρει αύριο ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης.
Τελευταία Σχόλια