Ο Σαλιαρέλης παρουσιάστηκε ως «συμπαίκτης» του Ξενιάδη

greek 06/1/2012
Το ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή, Βασίλη Ξενιάδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κολωνάκι ανήμερα των Θεοφανίων και η είδηση που... φώτισε την υπόθεση ήταν η παρουσία του Αργύρη Σαλιαρέλη ως «συμπαίκτη» του Ξενιάδη!
 
Ναι, πρόκειται για τον πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού που εμφανίστηκε στο πλάι του Ξενιάδη προκειμένου να ενισχύσει την αξιοπιστία της πρότασης που έχει κατατεθεί για την αγορά του 51% των μετοχών της «Ένωσης».
 
Το ραντεβού δεν κράτησε πάνω από μία ώρα και δεν βγήκε κάτι το ουσιαστικό. Ωστόσο, προκάλεσε τεράστια εντύπωση στην πλευρά της ΑΕΚ ότι ο Ξενιάδης συνοδεύτηκε από τον Σαλιαρέλη.
 
Ωστόσο, τόσο ο Αδαμίδης, όσο και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χάρης Οικονομόπουλος ενημέρωσαν τον Ξενιάδη ότι προτού προχωρήσουν στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, θέλουν πρώτα να παραδώσει στην ΠΑΕ για έλεγχο, όλα τα στοιχεία που χρειάζονται από την ΕΕΑ, προκειμένου να δώσει την έγκρισή της.
 

Δηλαδή, καθαρό ποινικό μητρώο, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και τις φορολογικές του δηλώσεις των τριών τελευταίων ετών. Η πλευρά Ξενιάδη άκουσε τις απαιτήσεις της διοίκησης και δήλωσε ότι θα προσκομίσει όλα τα παραπάνω έγγραφα τις επόμενες ημέρες, ζητώντας εκ νέου ραντεβού.

 




Tags:  

Δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια
Δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια
Θυελλώδεις άνεμοι έντασης 9 με 10 μποφόρ συνεχίζουν να επικρατούν κατά τόπους στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές.
 
"Κρατικός αυταρχισμός"
"Κρατικός αυταρχισμός"
'Ετσι χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης, τη σύλληψη των έξι πολιτών στη Χαλκίδα.
 
Τροφές για όμορφα μαλλιά!
Τροφές για όμορφα μαλλιά!
•Το κρέας και τα θαλασσινά προσφέρουν στον  οργανισμό ψευδάργυρο, χαλκό, Ω-3 λιπαρά οξέα και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη σωστή ανακύκλωση της τρίχας.
Τελευταία Σχόλια