Δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια

greek 06/1/2012

Θυελλώδεις άνεμοι έντασης 9 με 10 μποφόρ συνεχίζουν να επικρατούν κατά τόπους στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές.
   
Από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο. Λόγω των ισχυρών ανέμων δεν εκτελείται επίσης κανένα δρομολόγιο στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Αιδηψό-Αρκίτσα και από Κυλλήνη για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.

   
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένεται μερική εξασθένηση των ανέμων μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και υπάρχει μικρή πιθανότητα για άρση του απαγορευτικού.

   
Καλό θα είναι πάντως οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
 




Tags:  

Συνεχίζει τις επαφές ο Παπαδήμος
Συνεχίζει τις επαφές ο Παπαδήμος
Διαδοχικές συναντήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του πρωθυπουργου, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με μέλη της κυβέρνησης και πολιτικούς αρχηγούς!
 
Αρχές Φεβρουαρίου η συγχώνευση Σελόντα-Interfish
Αρχές Φεβρουαρίου η συγχώνευση Σελόντα-Interfish
Στις 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι έκτακτες γενικές συνελεύσεις των εταιρειών Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ και Interfish ΑΕ, προκειμένου οι μέτοχοί τους να εγκρίνουν το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης.
Eξαφάνισαν 150.000 ''μαιμούδες''
Eξαφάνισαν 150.000 ''μαιμούδες''
Στην καταστροφή 150.000 διαφόρων προϊόντων απομίμησης που είχαν κατασχεθεί στο πλαίσιο εκστρατείας για την πάταξη του παραεμπορίου, προχώρησε σήμερα η Δημοτική Αστυνομία του Πειραιά.
Τελευταία Σχόλια