"Χρειάζεται πολιτική βούληση"

greek 19/11/2011
Σε συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα ο επικεφαλής της task force στην Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να μπεί η Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης αλλά και στο θέμα της φοροδιαφυγής.
 
Σύμφωνα με τον κ.Ράιχενμπαχ,για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής,χρειάζεται πολιτική βούληση ενώ τόνισε ότι :«Το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές.Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής δεν θα είναι αρεστή σε όλους αλλά είναι μια αναγκαιότητα για την κοινωνία στο σύνολό της από την άποψη της δικαιοσύνης και της δίκαιης κατανομής των βαρών».
 
 
 
 
 
 
 




Tags:  

«Μοχλός ανάπτυξης το πρόγραμμα "Ήλιος"»
«Μοχλός ανάπτυξης το πρόγραμμα "Ήλιος"»
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετικές τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσίαση του "Ήλιος" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
O Σημίτης σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστέρας
O Σημίτης σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστέρας
Παρόντος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοκρατική Αριστερά του Φ. Κουβέλη με θέμα «η προοδευτική απάντηση στην κρίση».
"Να προχωρήσουμε σε εκλογές"
"Να προχωρήσουμε σε εκλογές"
"Ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για το μέλλον του και για το μέλλον του τόπου" δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συνάντησή του με τον Λουκά Παπαδήμο.
 
 
Τελευταία Σχόλια