Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα;

greek 30/11/2011
Συναγερμός έχει σημάνει σε κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ. από πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αξιολογούνται ως σοβαρές και ήδη σε επιφυλακή βρίσκονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν σε κυβερνητικά στελέχη και άλλα πρόσωπα που θα μπορούσαν να βρεθούν στο "στόχαστρο" των επίδοξων τρομοκρατών. Σε επαγρύπνηση έχουν ήδη τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας γύρω από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά και πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου.Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για προετοιμασία μεγάλης επίθεσης που θα προκαλέσει πλήγμα στην καρδιά του πολιτικού συστήματος. Η Αντιτρομοκρατική ενημέρωσε τα ανώτατα στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ακολούθησε επικοινωνία σε ανώτατο επίπεδο με κορυφαίους παράγοντες των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, προκειμένου να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας και κτίρια και άνθρωποι να τεθούν υπό "ασφυκτική" προστασία. Συστήθηκε δε εχεμύθεια και απόλυτος έλεγχος των διαρροών.




Tags:  

Δάφνη κατά του σκόρου
Δάφνη κατά του σκόρου
Βάλτε ξερά φύλλα δάφνης ανάμεσα στα ρούχα που φυλάτε στις ντουλάπες σας για την επόμενη σεζόν.
Συνελήφθη με 107 κιλά χασίς
Συνελήφθη με 107 κιλά χασίς
Με 107 κιλά χασίς στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, που οδηγούσε συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός στην εθνική οδό Αθηνών -Πατρών.
Αγώνας δρόμου 80 ημερών για το PSI
Αγώνας δρόμου 80 ημερών για το PSI
Τρέχει και δεν φτάνει η κυβέρνηση για τους επόμενους τρεις μήνες με επίκεντρο το «κούρεμα» του χρέους μέσα από το PSI, το νέο Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.
Τελευταία Σχόλια