Απεργιακό μέτωπο

greek 30/11/2011

Εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξαν σήμερα τα συνεργαζόμενα σωματεία των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου. Οι εργαζόμενοι απεργούν για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την προστασία του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης.

Αύριο Πέμπτη, 1η Δελεμβρίου έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις μειώσεις μισθών, στην αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, στην εργασιακή εφεδρεία και στη συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου.
Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.
 
ΟΣΕ-Προαστιακός: 24ωρη απεργία
ΗΛΠΑΠ-Λεωφορεία: Στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Τρόλει: Ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. 
ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ δεν έχουν αποφασίσει ακόμη.
 
Δεμένα και τα πλοία στα λιμάνια αφού στην απεργία θα συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αλλά και τα αεροπλάνα θα παραμείνουν καθηλωμένα καθώς η ΟΣΥΠΑ θα συμμετάσχει με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.
 
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο και τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ και οι υπηρεσίες υγείας πρόνοιας, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
 
 
 
 




Tags:   Απεργία  

Χαμηλό σινιόν σε 5 λεπτά
Χαμηλό σινιόν σε 5 λεπτά
Μην πάτε κόντρα στα μαλλιά σας. Αν έχετε φυσικά ή σγουρά μαλλιά, απλώστε λίγη κρέμα styling ενώ είναι ακόμα νωπά,ενώ άν είναι ίσια ψεκάστε τα με ένα σπρέι για έξτρα υφή και όγκο.
«Δεν θα υπάρχουν πλοία σε λίγα χρόνια»
«Δεν θα υπάρχουν πλοία σε λίγα χρόνια»
«Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν πλοία στην επιβατηγό ναυτιλία της χώρας μας» όπως δήλωσε με αφοπλιστικό τρόπο στο ΚΑΝΑΛΙ 10 ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Μαθητής λιποθύμησε από πείνα
Μαθητής λιποθύμησε από πείνα
Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης έχει προκαλέσει η είδηση για λιποθυμία 13 χρόνου μαθητή σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου λόγω υποσιτισμού
Τελευταία Σχόλια