Ενα βαρύ ζεϊμπέκικο και σχόλια από τον Αλιάγα!

greek 30/11/2011
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Νίκου Αλιάγα και τα σχόλια για την οικονομική κρίση. Στο νυχτερινό κέντρο «Ακτή Πειραιώς» διασκέδασε πριν από λίγες μέρες ο Ελληνας παρουσιαστής που κάνει μεγάλη καριέρα στη Γαλλία.
 
Ο Νίκος κάποια στιγμή ανέβηκε στην πίστα, τραγούδησε, αλλά και έριξε τις γυροβολιές του με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο! Ο ίδιος ερμήνευσε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, το «Μερτικό μου απ' τη χαρά», ενώ λίγο αργότερα δεν δίστασε να σχολιάσει τα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα: 

«Δεν φταίτε εσείς, παιδιά, μας τη στήσανε. Σας το λέω γιατί ζω έξω. Δεν είμαστε αποδιοπομπαίος τράγος, ούτε αχίλλειος πτέρνα. Ισως γίνουμε κουτί της Πανδώρας και τους τη χώσουμε» δήλωσε ο παρουσιαστής στο κοινό που βρισκόταν στο μαγαζί. 

Στην «Ακτή Πειραιώς» εμφανίζονται με τεράστια επιτυχία οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Δημήτρης Σταρόβας, Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κούτρας.





Tags:  

Η συμφωνία "εκτόξευσε" τα χρηματιστήρια
Η συμφωνία "εκτόξευσε" τα χρηματιστήρια
Η παρέμβαση των μεγαλύτερων τραπεζών του κόσμου, προκειμένου να διασώσουν το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, εκτόξευσε στην κυριολεξία τους χρηματιστηριακούς δείκτες.
Εξαρθρώθηκε συμμορία ληστών
Εξαρθρώθηκε συμμορία ληστών
Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών που διαπράχθηκαν.
Γιατί η Π. Τσαπανίδου έχει ζωντανή εκπομπή;
Η Ποπη Τσαπανίδου δήλωσε πριν από λίγο στην εκπομπή της ότι παραμένει ζωντανά στις οθόνες μας για να καλύπτει τα θέματα που έχουν να κάνουν με την απεργία.
Τελευταία Σχόλια