'Αγνωσται αι βουλαί του Γιώργου

greek 30/11/2011
Κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί και να προβλέψει, τις επόμενες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου.Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις επαφές του με στελέχη του κόμματος χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει το τι μέλει γενέσθαι.Το σίγουρο, άλλωστε, είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει αυτήν τη στιγμή ως προτεραιότητα την προετοιμασία της "γραμμής" του ΠΑΣΟΚ κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό που θα ξεκινήσει ενδεχομένως την Παρασκευή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει πριν από την ψηφοφορία. Προσανατολίζεται δε στο να συγκαλέσει σύσκεψη, στην οποία θα προσκληθούν οι υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, καθώς και οι εισηγητές.
Οδηγούμαστε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι προφανώς ο Γιώργος Παπανδρέου ακούει τις απόψεις των στελεχών και ετοιμάζει την δική του ατζέντα για τη γραμμή πλέυσης του.




Tags:  

"Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα"
"Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα"
Την εκτίμηση του ότι η Ελλάδαμπορεί να αποτελέσει κόμβο διαμετακόμισης του φυσικού αερίου στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες εξέφρασε ο  ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γ.Παπακωνσταντίνου.
Νεκρώνει το δημόσιο σήμερα!
Νεκρώνει το δημόσιο σήμερα!
Με γενική απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στα μέτρα λιτότητας και περικοπής αποδοχών. Στο Πεδίον του Άρεως η κεντρική συγκέντρωση ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.
Τελευταία Σχόλια