Επιστολή βουλευτών στον Βενιζέλο

greek 15/11/2011
 
Με επιστολή τους προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να εξαιρεθούν συγκεκριμένες ομάδες πολιτών από το "χαράτσι".
 
Συγκεκριμένα ζητούν: "απαλλαγή από το τέλος ακινήτων για τους ιδιοκτήτες πρώτης κατοικίας έως 80 τ.μ. και τις οικογένειες με συνολικό ετήσιο εισόδημα κάτω των 30.000 ευρώ".
   
Οι κκ Ι. Αμοιρίδης, Β. Κεγκέρογλου, Ν. Ζωίδης, Γ. Χαραλαμπόπουλος, Σπ. Μαργέλης, Αριάδνη Αγάτσα, Α. Τριανταφυλλόπουλος, Αν. Σιδηρόπουλος, Γ. Φραγκίδης, Π. Στασινός, Αθ. Παπαδόπουλος, Σπ. Μοσχόπουλος, Ηλ. Θεοδωρίδης και Δ. Βαρβαρίγος τονίζουν ότι το μέτρο αυτό της απαλλαγής από την επιβάρυνση του τέλους ακινήτων από τις συγκεκριμένες ομάδες θα ήταν ένα βήμα κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής «για να ακούσει η κοινωνία τις προτάσεις της νέας κυβέρνησης».
 
Προτείνουν, δε, την αντικατάσταση του ισοδύναμου ποσού από την επιβολή του τέλους σε επαγγελματικές ομάδες, που έχουν απαλλαγεί από τον νόμο ή με άλλο πρόσφορο τρόπο.
 
 




Tags:  

"Μας επέβαλαν Παπαδήμο και κυβέρνηση"
"Μας επέβαλαν Παπαδήμο και κυβέρνηση"
Στους δανειστές μας χρεώνει την επιλογή Παπαδήμου για πρωθυπουργό ο Δημήτρης Παπαδημούλης, προσθέτοντας ότι αυτή η κυβέρνηση δημιουργήθηκε εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που απέτυχαν να κυβερνήσουν.
'Αρση του απαγορευτικού στα πλοία
'Αρση του απαγορευτικού στα πλοία
Κανονικά θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων μετά τις 10 το πρωί.
Έσοδα 1,3 δισ. ευρώ για το δημόσιο
Έσοδα 1,3 δισ. ευρώ για το δημόσιο
Σε σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας το δημόσιο άντλησε ποσό ύψους 1,3 δισ. ευρώ.
Τελευταία Σχόλια