Παιδί σε σοκ μετά από ληστεία

greek 14/11/2011
Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο οι ληστές που εισβάλουν σε σπίτια ένοπλοι και δεν ενδιαφέρονται αν είναι οι ένοικοι ή όχι μέσα.
Αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις εννιά το βράδυ ένα παιδί που βρισκόταν μόνο στο σπίτι βρέθηκε αντιμέτωπο με τρεις άνδρες που κρατούσαν μαχαίρια και πιστόλια μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Οι ληστές μπήκαν σαν κύριοι από την πόρτα. Το παιδί δεν πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια. Οι αδίστακτοι ληστές το ακινητοποίησαν και στη συνέχεια κυριολεκτικά “σήκωσαν” το σπίτι για να βρουν ότι πολύτιμο υπήρχε.
Για ώρα “αλώνιζαν” στο σπίτι και τελικά άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά. Οι δράστες έφυγαν χωρίς ευτυχώς να πειράξουν το παιδί που αν και σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε τους γονείς του.
Δυστυχώς μέχρι να ενημερωθεί και η αστυνομία οι δράστες είχαν γίνει “καπνός”.
 




Tags:   ληστεία  

693.417 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Οκτώβριο
693.417 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Οκτώβριο
Στα 693.417 άτομα ανήλθαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Οκτώβριο, παρουσιάζοντας μείωση 0,26% σε σχέση με τον προηγούμενο μήν.
Θύμα ληστείας ευρωβουλευτής της Ν.Δ
Θύμα ληστείας ευρωβουλευτής της Ν.Δ
Θύμα ληστείας έπεσε αργά χθες το απόγευμα ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Παπανικολάου όταν νεαρός έλληνας ναρκομανής έσπασε το τζάμι του γραφείου του και το διέρρηξε.
"Συγκεκριμένοι οι στόχοι μας"
"Συγκεκριμένοι οι στόχοι μας"
"Η αποστολή της νέας κυβέρνησης είναι συγκεκριμένη και θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση του κύρους της Ελλάδας".
Τελευταία Σχόλια