Εκπτώσεις σε όλα τα SEAT

greek 05/1/2012
  Η SEAT ξεκίνησε τις εκπτώσεις νωρίς προσφέροντας μειωμένες τιμές, οι οποίες σε συνδυασμό και με την απόσυρση, μπορούν να ξεπεράσουν τα 3.000 ευρώ. Το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Τεχνοκάρ, περιλαμβάνει έκπτωση 800 ευρώ σε όλα τα Ibiza, με αποτέλεσμα η τρίπορτη έκδοση 1.2 των 70 ίππων να κοστίζει πλέον 9.496 ευρώ με απόσυρση. Στα υπόλοιπα μοντέλα της ισπανικής φίρμας η έκπτωση είναι 1.000 ευρώ.  Έτσι, το Leon 1.4 Reference με απόσυρση έχει τιμή 12.730 ευρώ. Το μεγαλύτερο κέρδος πάντως, αν συνδυαστεί η έκπτωση και με απόσυρση, φτάνει τα 3.800 ευρώ στις δίλιτρες εκδόσεις των Leon, Exeo και Altea Freetrack.




Tags:   Seat , τιμές  

Αποδοκίμασαν τους πολιτικούς
Αποδοκίμασαν τους πολιτικούς
Κατά την τελετή, συγκεντρωμένοι πιστοί προέβησαν σε αποδοκιμασίες για την κυβερνητική πολιτική, στα πρόσωπα του Προέδρου, του υπουργού και των βουλευτών του νομού.
Έκαναν φύλλο και φτερό μίνι μάρκετ
Έκαναν φύλλο και φτερό μίνι μάρκετ
Το ποσό των 12.000 ευρώ και εμπορεύματα αξίας πάνω από 20.000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι από μίνι μάρκετ στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.
Νίκησε κι ας μην έπεισε ο Αρης
Νίκησε κι ας μην έπεισε ο Αρης
Ενα τέρμα του Νέρι Καστίγιο στο 12’ αποδείχθηκε αρκετό για τον Αρη, προκειμένου να πάρει το «τρίποντο» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Ηπειρώτες ήλεγξαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να «απαντήσουν».
Τελευταία Σχόλια