Αποδοκίμασαν τους πολιτικούς

greek 06/1/2012
Με συνθήματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν οι συγκεντρωμένοι πιστοί την πολιτική ηγεσία κατά τις τελετές καθαγιασμού των υδάτων.
 
Με μία σύντομη τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και του υπουργού Εσωτερικών, Αναστάσιου Γιαννίτση, έγινε η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στη Χαλκίδα.
 
Κατά την τελετή, συγκεντρωμένοι πιστοί προέβησαν σε αποδοκιμασίες για την κυβερνητική πολιτική, στα πρόσωπα του Προέδρου, του υπουργού και των βουλευτών του νομού.Μετά το πέρας της τελετής, τόσο ο κ. Παπούλιας, όσο και οι υπόλοιποι επίσημοι, αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
 
Στην Αθήνα, ο καθαγιασμός των υδάτων έγινε  παρουσία του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και των βουλευτών Μιχάλη Καρχιμάκη, Προκόπη Παυλόπουλου, Όλγας Κεφαλογιάννη και Θανάση Πλεύρη όπου οι αποδοκιμασίες και τα επικριτικά σχόλια συνόδευσαν τον εορτασμό των Θεοφανείων. Δρακόντεια ωστόσο ήταν τα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή επεισοδίων.
 
Στο στόχαστρο των πολιτών βρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που χοροστάτησε στον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά καθώς ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Μαγκριώτης ο οποίος παρεβρήθηκε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
 




Tags:  

Στις 4 την Παρασκευή το Πολιτικό Συμβούλιο
Στις 4 την Παρασκευή το Πολιτικό Συμβούλιο
Στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Αδίστακτοι ληστές χτύπησαν 83χρονη παράλυτη
Αδίστακτοι ληστές χτύπησαν 83χρονη παράλυτη
Παράλυτη ηλικιωμένη έβαλαν στο στόχαστρο ληστές που αφού την φίμωσαν και την έδεσαν της αφαίρεσαν ότι οικονομίες είχε κρυμμένες , ενώ δεν δίστασαν να της αρπάξουν και τη βέρα που φορούσε.
 
Λήστεψαν πιτσαρία
Λήστεψαν πιτσαρία
Ένοπλος εισέβαλε σε πιτσαρία στην Ξάνθη και αφαίρεσε με την απειλή όπλου χρηματικό ποσό από την υπάλληλο.
 
Τελευταία Σχόλια