Αρχίζει σήμερα το 2ο Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού

greek 14/11/2011
Τρεις σημαντικές συναυλίες, καθώς επίσης συζητήσεις, σεμινάρια και άλλες δράσεις περιλαμβάνει στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του το Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού. 

Με 14 γεγονότα από τη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή, παρουσιάζει τις δραστηριότητές του σε πέντε διαφορετικούς χώρους, μέσα και γύρω από το κέντρο της πόλης. 

Όσον αφορά στις συναυλίες, η αρχή γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη όπου το σχήμα της διάσημης Ολλανδέζας πιανίστριας, Άννα Έλις ντε Γιονγκ, συναντά το θρύλο της βραζιλιάνικης τζαζ κιθάρας Νέλσον Φαρία. 

Μια μέρα αργότερα, την Παρασκευή, ο Άμος Χόφμαν και το κουαρτέτο του παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τζαζ, έθνικ και κλασικές επιρροές. 

Το Σάββατο σειρά παίρνει το project του πιανίστα Μάριου Τακούσιη και του μπασίστα Γαβριήλ Καραπατάκη, μαζί με τρεις κορυφαίους τζαζίστες, τον Ντέιβιντ Λιντς, τον Ζαχαρία Σπυριδάκη και τον Στέλιο Ξυδιά, που παρουσιάζουν καινούργια ακούσματα τζαζ, μ’ ένα ιδιόρρυθμο μίγμα από πρωτότυπες συνθέσεις και σύγχρονες προσεγγίσεις.

 
 




Tags:  

Επικίνδυνα για έκρηξη τα iPod πρώτης γενιάς;
Επικίνδυνα για έκρηξη τα iPod πρώτης γενιάς;
Με μία αμφιλεγόμενη κίνηση που δείχνει είτε άριστη υποστήριξη του πελάτη ή απλά...κωλυσιεργία, η Apple ανακαλεί τα iPod πρώτης γενιάς 5 χρόνια μετά από την κυκλοφορία τους.
Βάλε όρια στο ‘Shopping Therapy’
Βάλε όρια στο ‘Shopping Therapy’
O ορισμός ‘Shopping Therapy’ χρησιμοποιείται ως έννοια που υποδηλώνει ότι ο καταναλωτής πηγαίνει για ‘ψώνια’ με στόχο να καλυτερεύσει τη διάθεση του.
Επίσκεψη Αβραμόπουλου στην Κύπρο
Στην Κύπρο ο Δ. Αβραμόπουλος
Την Κύπρο θα επισκεφτεί την ερχόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος
Τελευταία Σχόλια