"Αρτεμισία" η (sexy) Εύα Γκριν

greek 06/1/2012
Συγκαταλέγεται στις πιο σέξι και γοητευτικές ηθοποιούς, χωρίς όμως να έχει οτιδήποτε χυδαίο στις εμφανίσεις και φωτογραφήσεις της. Ο ρόλος που την έκανε γνωστή στο πλατύ κοινό ήταν αυτός του Bond Girl, αν και είχε προηγηθεί το «Dreamers» του Μπερτολούτσι. 

Επόμενος μεγάλος ρόλος για την Εύα Γκριν θα είναι αυτός της Αρτεμισίας, στη συνέχεια της ταινίας «300», τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες. «300: Battle of Artemisia» θα είναι τελικά ο τίτλος της ταινίας, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Νόαμ Μούρο. 

Το σενάριο έχει αυτή τη φορά ως επίκεντρο τον Ξέρξη, τον Πέρση βασιλιά που θεώρησε εαυτόν θεό και θέλησε να δοξαστεί ως τέτοιος παρασύροντας τον στρατό του σε μια επίπονη εκστρατεία χρόνων εναντίον των Ελλήνων.
 
Η ταινία ακολουθεί την εκστρατεία του σε μια περίοδο αρκετών χρόνων, αλλά κορυφώνεται με τη Ναυμαχία του Αρτεμισίου, που έλαβε χώρα το 480 π.Χ. Στην απόφαση του Ξέρξη να πολεμήσει τους Ελληνες η Αρτεμισία έπαιξε σημαντικό ρόλο ποντάροντας στη μεγαλομανία του για να τον πείσει να τους επιτεθεί. 

Ο παραγωγός της ταινίας Ζακ Σνάιντερ δήλωσε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν γύρω στον Μάιο, δεν ανακοίνωσε όμως τα ονόματα ηθοποιών που θα συμπρωταγωνιστήσουν στη ταινία με την Γκριν. 

Μέχρι τότε η Γκριν δεν επαναπαύεται στις δάφνες της. Αυτό το διάστημα κάνει γυρίσματα για την ταινία του Τομ Μπάρτον «Dark shadows», η οποία πρόκειται να προβληθεί τον Μάιο του 2012. Συμπρωταγωνιστεί με τον Τζόνι Ντεπ, την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ και τη Μισέλ Φάιφερ. Τέλος, εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «Κάμελοτ».





Tags:  

Τροχαίο στοίχισε τη ζωή σε ένα 18χρονο
Τροχαίο στοίχισε τη ζωή σε ένα 18χρονο
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στη Φήκη Τρικάλων, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 17χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 18χρονου συνοδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό του ίδιου.
Τι λέει ο Μπαγί για τη  νέα δανειακή σύμβαση
Τι λέει ο Μπαγί για τη νέα δανειακή σύμβαση
 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει λάβει ξεκάθαρη εντολή από τη Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και παραμένει σε αυτή τη θέση, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τις ελληνικές Αρχές τη νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας με τα ποσά που συμφωνήθηκαν από τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί τη Λατινική Αμερική
Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί τη Λατινική Αμερική
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προειδοποίησε τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να μην ενισχύσουν τις σχέσεις τους με το Ιράν, την ώρα που ο Αχμαντινετζάντ ετοιμάζεται για περιοδεία στην περιφέρεια.
 
Τελευταία Σχόλια