Η νέα μάχη του Ανδρέα Μικρούτσικου

greek 16/11/2011
Οι δύσκολες ώρες δεν έχουν τελειωμό για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής καλείται να δώσει άλλη μία μάχη προκειμένου να σώσει ένα περιουσιακό του στοιχείο που κινδυνεύει με πλειστηριασμό καθώς τα χρέη του αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ. 

Μετά τα διαμερίσματα στην Πάτρα και την πολυτελή μεζονέτα στην Κηφισιά που απειλήθηκαν να βγουν στο σφυρί και την τελευταία στιγμή περισώθηκαν από τον παρουσιαστή, τώρα ένα οικόπεδο στο Ντράφι έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό στις 7 Δεκεμβρίου, στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου. Η πρώτη τιμή προσφοράς έχει οριστεί στο ποσό των 328.000 ευρώ, χρηματικό ποσό που καλύπτει πλήρως την αξίωση της τράπεζας που φτάνει τα 205.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με το απόσπασμα της κατασχετήριας έκθεσης που περιλαμβάνεται στο δελτίο δικαστικών δημοσιεύσεων, τα υπέρογκα ποσά των δανείων από τράπεζες, που είχε πάρει κατά το παρελθόν ο παρουσιαστής, και των χρεών του αγγίζουν πλέον τα 1.992.642 ευρώ.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε προσπαθήσει να το μεταβιβάσει με γονική παροχή στον γιο του Στέργιο, κίνηση που το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε λίγο καιρό αργότερα με απόφασή του παράνομη καθώς ήταν περιουσιακό του στοιχείο που είχε ήδη κατασχεθεί από τις τράπεζες λόγω των οικονομικών του εκκρεμοτήτων. Το οικόπεδο, σύμφωνα πάντα με την κατασχετήρια έκθεση, είναι εντός σχεδίου πόλεως, ξεπερνά τα 2.000 τ.μ., ενώ ουσιαστικά καλύπτει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην περιοχή Ντράφι. Οπως μαθαίνουμε, όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ανδρέα Μικρούτσικου έχουν δεσμευθεί, από την ακίνητη περιουσία του μέχρι και τα πνευματικά του δικαιώματα από δίσκους και τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος κατά το παρελθόν.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν σκοπεύει να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα αφού δεν θέλει να χάσει με τίποτα το οικόπεδο στο Ντράφι. Γνωρίζει από τώρα ότι η μάχη θα είναι σκληρή, ενώ κάνει τα πάντα ώστε να βάλει σε μια σειρά τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Η περίοδος αυτή βέβαια δεν τον ευνοεί καθόλου καθώς βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, με αποτέλεσμα τα μηνιαία εισοδήματά του να είναι περιορισμένα, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

 
espresso




Tags:  

Μυστικά ομορφιάς της Ανατολής
Μυστικά ομορφιάς της Ανατολής
Χίλιες και Μια Νύχτες.....

Αισθησιακή περιποίηση γαι το σώμα και τα μαλλιά
Ο πηλός από Ghassoul είναι ένα παραδοσιακό φυσικό προιόν σπάνιας σύνθεσης, είναι σαν την άργιλο και χρησιμοποιείται ως σαπούνι, σαμπουάν και ενυδατικό, το οποίο δεν ξηραίνει τόσο πολύ το δέρμα όπως οι περισσότεροι πηλο
"Συγκεκριμένοι οι στόχοι μας"
"Συγκεκριμένοι οι στόχοι μας"
"Η αποστολή της νέας κυβέρνησης είναι συγκεκριμένη και θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση του κύρους της Ελλάδας".
Ενός λεπτού σιγή αύριο στα μέσα μεταφοράς
Ενός λεπτού σιγή αύριο στα μέσα μεταφοράς
Eνός λεπτού σιγή θα τηρήσουν στις 12:30 αύριο οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ για να τιμήσουν την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου
Τελευταία Σχόλια