Σύγκρουση "αιωνίων"

greek 20/11/2011
Μπορεί το χθεσινό ντέρμπι τον "αιωνίων" να μην έβγαλε νικητή όμως σήμερα δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο.Παναθηναϊκός και Ολυνπιακός αναμετρούνται σήμερα στις 19:30 στο ΟΑΚΑ,με στόχο την κορυφή στην Α1.
 
Οι πράσινοι έρχονται από ένα αρνητικό σερί, μετά τις δύο ήττες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάμπεργκ για την Euroleague,ενώ σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει και την περσινή ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ για την κανονική περίοδο.Μπορεί μια νίκη να μην καθορίσει και την κατάταξη στην κανονική περίοδο όμως σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα ήθελε μια νίκη "γοήτρου" σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.
 
Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη χρειάζονται αυτή την νίκη μέσα στην έδρα του "αιώνιου" αντιπάλου προκειμένου να αποδείξουν ότι η ομάδα,παρά την μείωση του μπάτζετ και τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών,εξακολουθεί να παραμένει σε υψηλό επίπεδο,ικανή να διεκδικήσει την νίκη,στις δυσκολότερες έδρες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
Τον λόγο τώρα έχουν οι δύο προπονητές τα σχέδια των οποίων θα τα δούμε να γίνονται πράξη το απόγευμα στο παρκέ του ΟΑΚΑ. 
 
 




Tags:  

Αντιπαράθεση χωρίς νόημα και ουσία
Αντιπαράθεση χωρίς νόημα και ουσία
Υπερβολική η αντιπαράθεση, υπερβολική και η δημοσιότητα που έλαβε η αντιπαράθεση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, δήλωσαν οι Μανώλης Κεφαλογιάννης και Κώστας Τασούλας.
 
 
Συνεχίζεται σήμερα η απολογία του Αρσένιου
Συνεχίζεται σήμερα η απολογία του Αρσένιου
 Στον Μοναχό Αρσένιο, στενότατο συνεργάτη του ηγούμενου Εφραίμ, αποδίδεται ισχυρή εμπλοκή στην όλη προεργασία που είχε γίνει με τους αρμόδιους φορείς πριν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή εκτάσεων του Δημοσίου με επίκεντρο την λίμνη Βιστωνίδα.
Χρ. Πρωτόπαπας: ''Η συζήτηση για τη διαδοχή άνοιξε''
Χρ. Πρωτόπαπας: ''Η συζήτηση για τη διαδοχή άνοιξε''
''Γίνονται συζητήσεις με κεντρικά στελέχη για την πορεία του κόμματος'', δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
Τελευταία Σχόλια