Αντιπαράθεση χωρίς νόημα και ουσία

greek 21/11/2011
 
Υπερβολική η αντιπαράθεση, υπερβολική και η δημοσιότητα που έλαβε η αντιπαράθεση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, δήλωσαν οι Μανώλης Κεφαλογιάννης και Κώστας Τασούλας.
 
«Δεν έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν δύο στρατόπεδα. Αυτή η ιστορία δεν έχει τη διάσταση που η ποσότητα της δημοσιότητας προσδίδει. Δεν είναι ένα θέμα που απηχεί τα προβλήματα της κοινωνίας αυτή τη στιγμή. Είναι μια αντιπαράθεση που γίνεται δημόσια, αλλά δεν έχει επ’ ουδενί τη διάσταση εσωκομματικού κραδασμού, αναστάτωσης ή εσωκομματικού προανακρούσματος εξελίξεων. Δεν ξέρω αν είναι και διαφορά με "φίλο του κ. Σαμαρά". Δεν ξέρω τι είναι αυτό τώρα που έχει γίνει με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Έχω την αίσθηση ότι εδώ ισχύει αυτό που λένε κανείς δεν μετάνιωσε γι' αυτό που δεν είπε», δήλωσε ο κ. Τασούλας.
 
"Περί όνου σκιάς", σχολίασε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μαν. Κεφαλογιάννης και τόνισε: «Έτσι το χαρακτηρίζω. Δίνουν τροφή για σχόλια και λάθος τακτικές. Οι πολιτικοί νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουν πια να ασχολούνται με τα δευτερεύοντα και να βγαίνουν στα ΜΜΕ για να μιλήσουν για θέματα ουσίας».
 





Προσοχή στις διαφημίσεις!
Προσοχή στις διαφημίσεις!
Δουλεύετε σκληρά για να πείσετε τα παιδιά σας να τρώνε υγιεινά, προσθέτοντας φρούτα και λαχανικά στο διαιτολόγιό τους, αλλά πρέπει πάντα να υπολογίζετε ότι υπάρχουν και οι «εχθροί» στην πλύση εγκεφάλου που προσπαθείτε –για καλό τους- να τους κάνετε.
 
Φέρτε πίσω τα λεφτά σας!
Φέρτε πίσω τα λεφτά σας!
 Η Βουλή επικύρωσε, κατά πλειοψηφία, τις διμερείς συμφωνίες της Ελλάδας με τον Καναδά και την Ελβετία για την αποφυγή διπλής φορολογίας. 
"Άλλαξε τροπάρι" ο Αργύρης
"Άλλαξε τροπάρι" ο Αργύρης
Με ανακοίνωση του ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης, αποσύρει την δήλωση του ότι δε θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των 11 βουλευτών.
Τελευταία Σχόλια