Τιμητική διάκριση για Νίνη

greek 06/1/2012
Στα 12 καλύτερα ταλέντα για το 2012 συγκαταλέγεται ο Σωτήρης Νίνης και θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας του Euro 2012, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Eurosport.com.
 
Το άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εδώ είναι η επιλογή μας από τα 12 νέα ταλέντα που να κάνει μια μεγάλη εντύπωση στο Euro 2012 τελικά στην Πολωνία και την Ουκρανία, όταν το τουρνουά ξεκινά τον Ιούνιο. Έτσι, την προετοιμασία για την πλειοψηφία για να υποστεί μια δραστική απώλεια της μορφής που βλέπει τους αποκλείονται. Συγγνώμη εκ των προτέρων» και συνεχίζει:
 
«Κάτι από κάτι σπάνιο στο ότι είναι ένα ελληνικό χρηματιστήριο των οποίων είναι στην πραγματικότητα αυξάνεται, ο Νίνης ήταν παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αλλά αναμένεται να είναι το Euro 2012 που αναδεικνύει τις πραγματικές δυνατότητες του άλλου ένα από τα ελπιδοφόρα "πλέι μέικερ" της Ευρώπης.
 
Παρά το γεγονός ότι ο νεαρότερος παίκτης να εκπροσωπήσει την Ελλάδα κατά τη διάρκεια ειδικής, ο Νίνης γεγονός έκανε επτά εμφανίσεις αποδεικνύει ότι έχει γίνει αναπόσπαστο μέλος της ομάδας. Εν τω μεταξύ, η έλευση του Ιανουαρίου έχει δει να συνδέεται με συλλόγους όπως η Μπενφίκα και η Πάρμα, ως ήπειρος παίρνει μια όλο και πιο μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το επιδέξιο άτομο».
 
Αναλυτικά οι δώδεκα παίκτες:
 
Κρίστιαν Έρικσεν (Δανία, Άγιαξ)
Ντάνιελ Στάριτζ (Αγγλία, Τσέλσι)
Μαμαντού Σακό (Γαλλία, Παρί Σεν Ζερμέν)
Μάρκο Ρόις (Γερμανία, Γκλάντμπαχ)
Μάριο Γκέτσε (Γερμανία, Ντόρτμουντ)
Σωτήρης Νίνης (ΕΛΛΑΔΑ, Παναθηναϊκός)
Λουκ ντε Γιονγκ (Ολλανδία, Τβέντε)
Κέβιν Στρούτμαν (Ολλανδία, Αϊντχόφεν)
Άλαν Ντζαγκόεβ (Ρωσία, ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
Χόρντι Άλμπα (Ισπανία, Βαλένθια)
Τιάγκο Αλκάνταρα (Ισπανία, Μπαρτσελόνα)
Ράσμους Ελμ (Σουηδία, Αλκάμαρ)
 




Tags:  

Έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από λύκειο
Έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από λύκειο
Άγνωστοι έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από το Λύκειο Ασημίου, στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι η δεύτερη κλοπή πετρελαίου που καταγράφεται σε διάστημα δύο μηνών, από το ίδιο σχολείο.
''Να ακυρωθεί το PSI''
''Να ακυρωθεί το PSI''
Την ακύρωση της απόφασης για συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας, υποστηρίζει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Αθανάσιος Ορφανίδης, σε σημερινό του άρθρο του στην εφημερίδα «Financial Times».
Αγχώδες «τρίποντο» με Λέτο
Αγχώδες «τρίποντο» με Λέτο
Μπορεί να αγχώθηκε για να τα καταφέρει, αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά τους τρεις πόντους στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο Λέτο συνέχισε να «πυροβολεί» με το 15ο τέρμα του στη φετινή Superleague, για να διαμορφώσει το ισχνό, αλλά «χρυσό» 1-0 υπέρ των Πράσινων.
Τελευταία Σχόλια