"Η οικονομική κρίση βοηθά την εγκληματικότητα"

greek 07/1/2012
"Δίνουμε καθημερινή μάχη" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Παπουτσής για το φαινόμενο της εγκληματικότητας.

"Σε αυτή την εκρηκτική συγκυρία με τις πρωτόγνωρες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την ΕΛΑΣ δίνει τη μάχη κατά της εγκληματικότητας και ιδιαίτερα κατά του οργανωμένου εγκλήματος που είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της διεθνούς κοινότητας. Κι ας μην ξεχνάμε ότι η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται κατακόρυφα σε όλες τις χώρες που πέρασαν από κατάσταση χρεοκοπίας και διεθνούς δημοσιονομικής επιτήρησης.

   
Η δράση των αστυνομικών Υπηρεσιών είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Η αποτελεσματικότητα δεδομένη, που αποδεικνύεται από τη ραγδαία αύξηση των συλλήψεων των δραστών και την εξάρθρωση μεγάλων κυκλωμάτων ληστειών.

   
Όμως, το πεδίο της ασφάλειας δεν προσφέρεται για άσκηση δημαγωγίας. Μόνο αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνία έχει η εκτεταμένη προβολή των εγκληματικών πράξεων και η συστηματική αποσιώπηση των συνεχών επιτυχιών των διωκτικών αρχών και των δυνάμεων ασφαλείας. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται το κλίμα του φόβου και της ανασφάλειας που επηρεάζει τη ζωή όλων μας. Επιπλέον, αδικείται και ισοπεδώνεται η υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία, ενώ γεμίζουν με απογοήτευση τα στελέχη της που αντιμετωπίζουν πολλούς κινδύνους στην καθημερινή δράση τους εναντίον της εγκληματικότητας.

   
Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη όχι μόνο για την πορεία της οικονομία μας αλλά και για την πορεία μας ως χώρα. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, επιδεικνύοντας το μέγιστο βαθμό υπευθυνότητας, να συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης , της ευημερίας και της προόδου". 

 





"Δεν έγινε κουκούλωμα"
"Δεν έγινε κουκούλωμα"
Απορρίπτει τις αιτιάσεις του Συνδικαλιστικού Οργάνου των Ειδικών Φρουρών για «κουκούλωμα» στην υπόθεση Κουλούρη, η Ελληνική Αστυνομία.
Άτακτη υποχώρηση
Άτακτη υποχώρηση
Ανακλήθηκε η απόφαση του υπουργείου Εργασίας να παίρνουν επίδομα οι παιδόφιλοι,οι επιδειξιομανείς, οι κλεπτομανείς και οι πυρομανείς, μετά την κατακραυγή.
Μπαβαρουάζ
Μπαβαρουάζ με μέλι και γιαούρτι
Φτιάχνουμε την κρεμ ανγκλέζ και την αποσύρουμε από την φωτιά.
Προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας τα οποία έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό.
Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε απαλά.
Τελευταία Σχόλια