Μπαβαρουάζ με μέλι και γιαούρτι

greek 06/1/2012
Φτιάχνουμε την κρεμ ανγκλέζ και την αποσύρουμε από την φωτιά.
 
Προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας τα οποία έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό.
 
Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε απαλά.
 
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι.
 
Ανακατεύουμε απαλά.
 
Τοποθετούμε την κρέμα σε μια φόρμα και την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι έχει σφίξει.
 
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με φρέσκιες φράουλες.
 
Διάρκεια: 20 λεπτά προετοιμασία & 10 περίπου ώρες στο ψυγείο.
 
Συστατικά
600 γρ. κρεμ αγκλαίς
10 γρ. φύλλα ζελατίνας
100 γρ. μέλι
300 γρ. γιαούρτι
100 γρ. κρέμα γάλακτος πλούσια σε λιπαρά
 
Πηγή: LoveCooking.gr
 




Tags:  

Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας
Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας
Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας από τα δυτικά, εξασθένηση των ανεμών και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Δείτε τον καιρό και τι πρέπει να ξέρετε πριν ταξιδέψετε.
Η απόφαση της ντροπής
Η απόφαση της ντροπής
Σοκ προκαλεί η απερίγραπτη απόφαση του υπουργείου Εργασίας να συμπεριλάβει την παιδοφιλία ως αναπηρία και να επιτρέψει στους παιδόφιλους να διεκδικήσουν επίδομα.
Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων
Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου μετά την εξασθένηση των ανέμων στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές.
 
Τελευταία Σχόλια