Ελαφριά βαλίτσα για το Σαββατοκύριακο!

greek 30/11/2011
Φτιάξτε μια λίστα
Αναλόγως με το μέρος της απόδρασή σας (βουνό, θάλασσα, εξωτερικό, εσωτερικό κτλ) ή το είδος του ταξιδιού σας (camping, ενοικιαζόμενο δωμάτιο, ξενοδοχείο με όλα τα κομφόρ κτλ) θα χρειαστείτε και διαφορετικά πράγματα μαζί σας. Φτιάχνοντας μια λίστα με τα απαραίτητα θα είστε σίγουρες πως δεν ξεχάσατε κάτι όταν φτάσετε στον προορισμό σας.
 
Κάντε το νεσεσέρ σας χρηστικό
Όσον αφορά τα δεκάδες μπουκαλάκια που σκέφτεστε να πάρετε μαζί σας, μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Πάρτε ένα σαμπουάν δύο σε ένα, ντεμακιγιάζ για μάτια και πρόσωπο και ακόμα καλύτερα προτιμήστε ένα από εκείνα τα δειγματάκια που έχετε στο μπάνιο σας και πιάνουν λιγότερο χώρο.
 
Ελαχιστοποιήστε τα ρούχα σας
Σετάρετε τα ρούχα σας ανάλογα με τις ανάγκες του μέρους στο οποίο θα πάτε και συνυπολογίζοντας το πρόγραμμα που, πάνω κάτω, έχετε κατά νου να ακολουθήσετε αυτές τις δυο μερούλες. Επίσης φορέστε τα πιο «ογκώδη» ρούχα σας, όπως το τζιν σας, στο ταξίδι για να εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα σας.
 
Λιγότερα παπούτσια
Δύο ζευγάρια παπούτσια για κάθε χρήση από το πρωί ως το βράδυ και πάντα ανάλογα με το που βρίσκεστε είναι υπέρ αρκετά.
 
Τα αξεσουάρ είναι πολυτέλεια
Αυτό να θυμάστε την ώρα που μαζεύετε δαχτυλίδια, κολιέ, και λοιπά κοσμήματα για την εμφάνισή σας στην περίπτωση των ολιγοήμερων διακοπών. Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα, εκτός και αν το ταξιδάκι σας περιλαμβάνει γάμο, δεξίωση ή άλλο event που, όσο να' ναι, αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και τις ανάγκες σας στην εμφάνισή σας.
 




Tags:  

Απεργιακό μέτωπο
Απεργιακό μέτωπο
Παραλύουν τα πάντα αύριο Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου. Διαβάστε πως θα κινηθείτε για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.
Γενική απεργία την Πέμπτη
Γενική απεργία την Πέμπτη
Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Πέμπτη η χώρα μετά την εικοσιτετράωρη απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Αναβλήθηκε η δίκη Φωτόπουλου
Αναβλήθηκε η δίκη Φωτόπουλου
Στις 10 Ιανουαρίου θα καθίσει τελικά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.
Τελευταία Σχόλια