Εγκαταλείπουν την εργένικη ζωή...

greek 05/1/2012
Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Justin Timberlake και η σύντροφός του, ηθοποιός Jessica Biel, αρραβωνιάστηκαν, σύμφωνα με το US Weekly.
 
Σύμφωνα με το περιοδικό, ο ηθοποιός έκανε πρόταση στη σύντροφο του κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους σε χειμερινό θέρετρο στο Γουαϊόμινγκ.
 
"Ο Justin γνωρίζει πόσο της αρέσει το σνόουμπορντ και το βουνό, επομένως ήταν το κατάλληλο μέρος", είπε στο περιοδικό ανώνυμη πηγή.
 
Ο 30χρονος Timberlake και η 29χρονη Biel είναι ζευγάρι από το 2007 παρότι είχαν χωρίσει για τρεις μήνες στις αρχές του 2011
 




Tags:  

Βέλγιο: Εκατό γυναίκες έχουν τα επικίνδυνα εμφυτεύματα
Βέλγιο: Εκατό γυναίκες έχουν τα επικίνδυνα εμφυτεύματα
Ο πρόεδρος της Βασιλικής Ένωσης Πλαστικής Χειρουργικής του Βελγίου δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί. 
Διευκρινήσεις για την πώληση 4 airbus
Διευκρινήσεις για την πώληση 4 airbus
Mε ανακοίνωσή του το υπουργείο Oικονομικών δίνει διευκρίνισεις για την πώληση των 4 airbus που ανήκουν στο δημόσιο και χρησιμοποιούσε η Ολυμπιακή πριν την ιδιωτικοποίηση της:
Έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από λύκειο
Έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από λύκειο
Άγνωστοι έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από το Λύκειο Ασημίου, στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι η δεύτερη κλοπή πετρελαίου που καταγράφεται σε διάστημα δύο μηνών, από το ίδιο σχολείο.
Τελευταία Σχόλια