Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο η νικήτρια του X-Factor

greek 06/1/2012
Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 37χρονης νικήτριας του βρετανικού X-Factor Kerry McGregor . H γλυκειά τραγουδίστρια και μητέρα ενός παιδιού είχε καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των χιλιάδων τηλεθεατών του show και η ανακοίνωση του θανάτου της έχει συγκλονίσει τη Βρετανία.
Η Kerry, η οποία έμεινε ανάπηρη στα 13 της χρόνια και από τότε ήταν συνέχεια στο αναπηρικό καροτσάκι, έμαθε ότι έχει καρκίνο στην ουροδόχο κύστη, το 2006 αλλά είχε πεισθεί ότι θα τον νικήσει…
 




Tags:  

Δύο ακόμη ακτιβιστές αυτοπυρπολήθηκαν στο Θιβέτ
Ένας πρώην θιβετιανός μοναχός αυτοπυρπολήθηκε κι έχασε τη ζωή του ενώ άλλος ένας υπέστη εγκαύματα κάνοντας το ίδιο κοντά σε μοναστήρι στην πόλη Κίρτι (επαρχία Σετσουάν, νοτιοδυτική Κίνα), όπως επιβεβαίωσε σήμερα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα.
Έρευνες για το θάνατο θρησκευτικού ηγέτη
Έρευνες για το θάνατο θρησκευτικού ηγέτη
Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέστησε ειδική ομάδα για να ερευνήσει τη δολοφονία χθες το βράδυ του προέδρου της ένωσης χριστιανών ορθοδόξων της Γιάφας, η οποία βρίσκεται κοντά στο Τελ Αβίβ.
 
Διάρρηξη στην Εθνική Πινακοθήκη
Διάρρηξη στην Εθνική Πινακοθήκη
Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα η Εθνική Πινακοθήκη, από την οποία αφαίρεσαν δύο έργα τέχνης.
Τελευταία Σχόλια