Απαισιόδοξη η Άννα Διαμαντοπούλου

greek 07/1/2012

"Η παραμονή της χώρας στο ευρώ δεν είναι δεδομένη" τόνισε η υπουργός Παιδείας.

Η κ. Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην «Καθημερινή» κρίνει ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στις προκλήσεις των καιρών. Επισημαίνει ότι το μνημόνιο αποδείχτηκε ελλειματικό και επισημαίνει ότι η υπογραφή του ήταν «κατεπείγουσα», διότι την εποχή εκείνη η μη υπογραφή του θα σήμαινε «ναι στη διακοπή πληρωμών».

Τέλος τονίζει πως προτεραιότητα της χώρας είναι η παραμονή στο ευρώ, ενώ σχολιάζει ότι δυστυχώς πλέον, αυτό δεν είναι δεδομένο.

 





Στη θάλασσα έπεσε ιερέας!
Στη θάλασσα έπεσε ιερέας!
Η τελετή του αγιασμού των υδάτων στην Σκάλα Πιερίας θα μείνει αξέχαστη στους κατοίκους της περιοχής, καθώς λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για 6 πιστούς και τον ιερέα στης περιοχής.
 
Συνάντηση Παπαδήμου-Βενιζέλου
Συνάντηση Παπαδήμου-Βενιζέλου
Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, και τους αναπληρωτές υπουργούς Φίλιππο Σαχινίδη και Παντελή Οικονόμου έχει στις 14.00 ο Πρωθυπουργός.
''Να ακυρωθεί το PSI''
''Να ακυρωθεί το PSI''
Την ακύρωση της απόφασης για συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας, υποστηρίζει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Αθανάσιος Ορφανίδης, σε σημερινό του άρθρο του στην εφημερίδα «Financial Times».
Τελευταία Σχόλια