Επιμορφωτικά σεμινάρια για τις Σχολικές Βιβλιοθήκες

greek 29/11/2011
Τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ορίστηκαν υπεύθυνοι Σχολικών Βιβλιοθηκών ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Φιλιώς Νόκα- Ζαράχη και του Διευθυντή της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεωργίου Ζάχου.
 
Στο σεμινάριο συμμετείχαν 31 εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιμορφώθηκαν πάνω στις λειτουργίες της βιβλιοθήκης, τον τρόπο σύνδεσής της με την εκπαιδευτική λειτουργία του σχολείου και τις βασικές υπηρεσίες της.
 
Θα ακολουθήσει δεύτερο σεμινάριο την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 9.30 το πρωί στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα τη βιβλιοθηκονομική επεξεργασία του υλικού.




Tags:  

Μολότοφ σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού
Μολότοφ σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού
Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκε πρίν από λίγα λεπτά ο σύνδεσμος φίλων του Ολυμπιακού που βρίσκεται στη γωνία Ανάφης και Δροσοπούλου στην Κυψέλη.
Ανακοίνωση Υπουργείου Εργασίας
Ανακοίνωση Υπουργείου Εργασίας
"Το ΕΤΕΑΜ δεν πραγματοποίησε οποιαδήποτε συναλλαγή με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, ούτε φέτος αλλά ούτε και τα προηγούμενα χρόνια".
Boho κοτσίδα
Boho κοτσίδα
Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σπαστά, αυτή η κλασική κοτσίδα θα μεταμορφώσει αυτόματα το στυλ σας σε bohemian cool.
Τελευταία Σχόλια