Προφυλακιστέος με 210 κατηγορίες

greek 17/11/2011
Στο Κακουργοδικείο της Κύπρου θα οδηγηθεί στις 8 Δεκεμβρίου ο γυναικολόγος  που θα αντμετωπίσει συνολικά  210 κατηγορίες βιασμού και παρενόχλησης.
 
Οι κατηγορίες αφορούν σε βιασμούς, σε περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων και ενήλικων γυναικών και άσεμνη επίθεση.
 
Τα περιστατικά σύμφωνα με μαρτυρίες συνέβησαν στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου του 2009 και Οκτωβρίου του 2011.Ο κατηγορούμενος απάντησε στους δικαστές λέγοντας ότι  κατανοεί τις κατηγορίες και επιφυλάσσεται να δώσει απαντήσεις στην δίκη.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι στην έρευνα που είχαν πραγματοποιήσει οι αστυνομικοί στο σπίτι του γιατρού,ανακάλυψαν περίπου 2000 φωτογραφίες  στις οποίες απεικονίζονται όσα φέρονται να υπέστησαν οι 43 γυναίκες.
 
 
 
 
 
 
 




Tags:  

Κατέγραψε με το κινητό του τις προσβολές του καθηγητή του
Κατέγραψε με το κινητό του τις προσβολές του καθηγητή του
Απ' ότι φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε ο 15-χρονος Julio Artuz, οι μέθοδοι του συγκεκριμένου καθηγητή δεν είναι και οι καλύτερες!
Δύο χρόνια λειτουργίας του αεροδρομίου Λάρνακας
Δύο χρόνια λειτουργίας του αεροδρομίου Λάρνακας
Αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του μεγαλύτερου ίσως έργου που έγινε ποτέ στην Κύπρο.
Αίσιο τέλος για τα ψηφιδωτά της Κάτω Πάφου
Αίσιο τέλος για τα ψηφιδωτά της Κάτω Πάφου
Το «παιχνίδι της κολοκυθιάς» που παιζόταν εδώ και 20 χρόνια γύρω από το φιλόδοξο εγχείρημα της προστασίας των αρχαιολογικών θησαυρών της Κάτω Πάφου...
Τελευταία Σχόλια