Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές

greek 17/11/2011
 
Υποβλήθηκαν σήμερα οι υποψηφιότητες για τις δημαρχιακές και κοινοτικές εκλογές, που θα γίνουν στις 18 Δεκεμβρίου.
 
Την υποψηφιότητά τους για τη δημαρχία της Λευκωσίας υπέβαλαν η νυν Δήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Μαύρου, η οποία υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ, ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, που στηρίζεται από τον ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ και ο δικηγόρος Κωνσταντής Καντούνας.
 
Για την Λεμεσό υπέβαλαν υποψηφιότητα ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, στέλεχος του ΑΚΕΛ και Ανδρέας Κυπριανού, βουλευτής του ΔΗΣΥ.
 
Στο Δήμο Λάρνακας υποψήφιοι είναι ο τέως βουλευτής του ΔΗΚΟ Νίκος Κλεάνθους, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας, Αντρέας Λουρουτζιάτης.
 
Για τη δημαρχία της Πάφου υπέβαλαν υποψηφιότητα οι Φειδίας Σαρίκας, ο νυν δήμαρχος Σάββας Βέργας και Αντρέας Ευστρατίου.
 
Στη δημαρχία της κατεχόμενης Αμμοχώστου μοναδικός υποψήφιος είναι ο σημερινός Δήμαρχος Αλέξης Γαλάνος.
 




Tags:   Εκλογές  

Για να μη στάζει το κερί
Για να μη στάζει το κερί
Τα κεριά προσθέτουν πάντα ζεστασιά και λάμψη στην ατμόσφαιρα αλλά έχουν και κάποια μειονεκτήματα. Αν λιώνουν γρήγορα μπορεί να δημιουργήσουν δύσκολους λεκέδες.
Το Android ξεπέρασε το iPhone στη χρήση του Facebook
Το Android ξεπέρασε το iPhone στη χρήση του Facebook
H εφαρμογή του Facebook για Android ξεπέρασε την αντίστοιχη εφαρμογή για iPhone όσον αφορά τον αριθμό των καθημερινών χρηστών.
Η οικονομική κρίση χτύπησε την οικογένεια Ντενκτάς
Η οικονομική κρίση χτύπησε την οικογένεια Ντενκτάς
Στην φυλακή οδηγήθηκε ο εγγονός του Ραούφ Ντενκτάς από τον γιο του Ραίφ, Τζαν Πολάτ Ντενκτάς, λόγω αδυναμίας του να ανταποκριθεί σε οικονομικές του υποχρεώσεις.
Τελευταία Σχόλια