Σημαντικός ο ρόλος των ΜΜΕ για μια πετυχημένη κυπριακή προεδρία

greek 18/11/2011
Οι δημοσιογράφοι είναι σημαντικοί εταίροι στην προσπάθειά μας για μια πετυχημένη κυπριακή προεδρία και ο ρόλος τους είναι καθοριστικός, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης, σε συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Σπίτι της ΕΕ στη Λευκωσία.

Στη συνάντηση με τίτλο «Οι δημοσιογράφοι στην πρώτη γραμμή», παρέστησαν επίσης ο Πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου, ο Ανώτερος Λειτουργός του ΓΤΠ Γιώργος Παπακυριακού και ο Βασίλης Δημητριάδης, Επικεφαλής του κλιμακίου ευρωπαϊκών θεμάτων στο Υπουργείο Συγκοινωνιών.

Βασικό θέμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και εισηγήσεων ήταν η πορεία προετοιμασίας της κυπριακής προεδρίας και οι βασικές της προτεραιότητες, η επικοινωνιακή στρατηγική της προεδρίας και ο ρόλος των ΜΜΕ.

Ο Πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε ότι είναι σημαντικό μέσω των ΜΜΕ, να κατανοήσει το σύνολο της κυπριακής κοινωνίας ότι στην αντιμετώπιση της πρόκλησης της προεδρίας της ΕΕ, απαραίτητη είναι η συμμετοχή όλων, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, αυτό που θα επιτύχουμε θα είναι καθαρά τεχνοκρατικό χωρίς οφέλη για τη χώρα και το λαό της.

Είπε ότι υπολείπεται ακόμη πολλή δουλειά να γίνει μέχρι την ανάληψη της προεδρίας, καθώς το μέγεθος του έργου είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί , δήλωσε όμως ενθαρρυμένος από τη δουλειά που γίνεται στα διάφορα υπουργεία και υπηρεσίες αλλά και αισιόδοξος. 





Tags:  

Αισιόδοξος ο Βγενόπουλος ότι η MPB θα βγει από την κρίση
Αισιόδοξος ο Βγενόπουλος ότι η MPB θα βγει από την κρίση
''Θεωρούμε αδιανόητο να υπάρχουν Κύπριοι αξιωματούχοι που επιθυμούν την υπαγωγή της Κύπρου σε μνημόνιο"
Μήνυμα στήριξης
Μήνυμα στήριξης
Το επίσημο μήνυμα ότι η Κύπρος μπορεί να αισθάνεται και θα μείνει ασφαλής, ακέραια και ανεξάρτητη μετέφερε στον κυπριακό ελληνισμό ο Δ. Αβραμόπουλος
Μέχρι και ισόβια ο γιατρός!
Μέχρι και ισόβια ο γιατρός!
Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται 81 μάρτυρες κατηγορίας, ανάμεσα τους και οι 43 γυναίκες - φερόμενα θύματα του 56χρονου
Τελευταία Σχόλια