Το «Αυτοκίνητο του 2012» στο Golden Hall

greek 24/11/2011
  Στις 6 Δεκεμβρίου θα μάθουμε ποιο θα είναι το «Αυτοκίνητο του 2012» , το οποίο θα προκύψει από την ψηφοφορία των Ελλήνων δημοσιογράφων που ασχολούνται με την ενημέρωση του αυτοκινήτου σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Υπενθυμίζουμε ότι τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση είναι (με αλφαβητική σειρά): CHEVROLET Aveo, CITROEN C4, CITROEN DS4, FORD Focus, HYUNDAI ix35, KIA Picanto, LANCIA Ypsilon, NISSAN Micra, PEUGEOT 508 και TOYOTA Yaris.
  Τα δέκα αυτά μοντέλα μέχρι το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα βρίσκονται στο VIP parking του εμπορικού κέντρου Golden Hall στη λεωφόρο Κηφισίας. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να τα επεξεργαστούν, να ζητήσουν πληροφορίες και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα.





Επιστολή Μπέου στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου!
Επιστολή Μπέου στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου!
Με δικαστική συνείδηση και με βάση τα πραγματικά γεγονότα (και όχι όπως αναφέρει, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν πολιτικές και δημοσιογραφικές σκοπιμότητες) ζητά να κριθεί ο κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου Αχιλλέας Μπέος, με προσωπική επιστολή προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων
Μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων
Οι  Γ.Γ.θα πρέπει να φτιάξουν το νέο οργανόγραμμα των υπηρεσιών καθώς χιλιάδες υπάλληλοι θα αποχωρήσουν.
Παράταση για αυθαίρετα
Παράταση για αυθαίρετα
Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.
Τελευταία Σχόλια