«Γκέλα» για ΠΑΟΚ

greek 26/11/2011
Ο ΠΑΟΚ έχασε ξανά έδαφος στην βαθμολογία (0-0 με την Κέρκυρα), αλλά το χειρότερο απ’ όλα κινδυνεύει να χάσει και δύο από τα σημαντικότερα όπλα του, αφού οι Γκαρσία και Βιεϊρίνια είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Τότεναμ στο Λονδίνο. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Έτο (71' Ίβιτς), Μπαλάφας, Φωτάκης, Σπαντάσιο, Βιεϊρίνια (46' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Παπάζογλου (60' Σαλπιγγίδης).

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Αγρίτης (83' Μίχος), Μαϊστόροβιτς, Χάμπλε, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Λόβιν (62' Καλαντζής), Ιωάννου (71' Γιάντσης).
 
Νίκη για Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, σημειώνοντας την τρίτη του νίκη στο Παγκρήτιο, όπου έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με γκολ του Φραγκουλάκη (15’) και αυτογκόλ του Κώτσιου (63’) ενώ για τους Ηπειρώτες μείωσε ο Μπακαγιόκο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (80’).

Eργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (73’ Κυριακίδης), Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (65’ Λεάλ), Μπέτο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φέγκρους, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Βίλα (57’ Μπεσέρα), Ντε Βινσέντι (82’ Κουέβας), Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Κεϊτά (67’ Κυριάκος), Γεωργίου, Σκαρντοβέλι.




Tags:  

Απόβλητα ρυπαίνουν τον ποταμό Πείρο
Απόβλητα ρυπαίνουν τον ποταμό Πείρο
Σοβαρή ρύπανση παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον ποταμό Πείρο κοντά στην Πάτρα.
 
 
Νέα σύλληψη για χρέη στο δημόσιο
Νέα σύλληψη για χρέη στο δημόσιο
Συνελήφθη 42χρονος επιχειρηματίας για μεγάλες οφειλές στο Δημόσιο.
"Δεν έχει άλλα μέτρα"
"Δεν έχει άλλα μέτρα"
Την  πεποίθησή του ότι δε θα χρειαστεί η λήψη νέων μέτρων, εφόσον τηρηθούν πιστά όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα, τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
 
Τελευταία Σχόλια