"Δεν έχει άλλα μέτρα"

greek 26/11/2011
 
Την  πεποίθησή του ότι δε θα χρειαστεί η λήψη νέων μέτρων, εφόσον τηρηθούν πιστά όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα, τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
"Η χώρα παραπαίει και ταλανίζεται, άρα πρέπει να κάνουμε μια εθνική υπερπροσπάθεια για να βγούμε αλώβητοι όχι μόνο εμείς αλλά και τα παιδιά μας από την κρίση αυτή. Για το 2011 και για το 2012, έχουν νομοθετηθεί όλα τα μέτρα. Αρκεί εμείς να είμαστε συνεπείς, οργανωμένοι, δίκαιοι. Μπορούμε να εφαρμόσουμε τα μέτρα αυτά βοηθώντας ταυτόχρονα όλους αυτούς που έχουν ανάγκη, διορθώνοντας αδικίες, στηρίζοντας όσους πραγματικά δεν έχουν εισόδημα. Για τα επόμενα χρόνια, το 2013, 2014, 2015, ούτως ή άλλως τα μέτρα που απαιτούνται είναι ελάχιστα. Είναι 1% του ΑΕΠ περίπου κατά μέσο όρο τον χρόνο, όταν μόνο τον Οκτώβριο για να πάμε στην απόαση της 26ης Οκτωβρίου,  αναγκαστήκαμε να πάρουμε μέτρα που ξεπερνούν το 3% του ΑΕΠ, για να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά".





Τη λήψη δανείου ύψους 3 εκατ. ευρώ ενέκριναν οι Αττικές Εκδόσεις
Τη λήψη δανείου ύψους 3 εκατ. ευρώ ενέκριναν οι Αττικές Εκδόσεις
Την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για χορήγηση δανείου στην εταιρεία Αττικές Εκδόσεις από τους βασικούς μετόχους συνολικού ποσού 3 εκατ. ευρώ  ενέκρινε η γενική συνέλευση.
 «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» με πολύ γέλιο!
«Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» με πολύ γέλιο!
Τώρα τις γιορτές, απολαύστε οπωσδήποτε την ξεκαρδιστική κωμωδία  «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς!
Δωρεάν απογευματινή φύλαξη παιδιών
Δωρεάν απογευματινή φύλαξη παιδιών
Κανονικά θα λειτουργεί από αύριο (Πέμπτη) 29 Δεκεμβρίου 2011 το Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών επί της οδού  Πρασακάκη 6...
Τελευταία Σχόλια