Ανοιχτά το Σάββατο τα Τέμπη

greek 17/11/2011
Ανοίγει ξανά το Σάββατο ο δρόμος στην Κοιλάδα των Τεμπών,σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε».
 
Ο δρόμος ανοίγει με καθυστέρηση 6 ημερών από τηνημέρα που είχε προγραμματιστεί να δωθεί στην κυκλοφορία ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων κατέστη δυνατή η σημαντική επιτάχυνση των εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών.
 
Τέλος,η εταιρία διαβεβαιώνει ότι, μετά τις εργασίες  της τακτικής συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, η ασφάλεια στην Κοιλάδα παραμένει στα διεθνώς αποδεκτά επίπεδα και για να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα θα πραγμαυοποιούνται εργασίες συντήρησης 2 φορές το χρόνο.




Tags:  

"Να αποχωρήσει από την ηγεσία ο Παπανδρέου"
"Να αποχωρήσει από την ηγεσία ο Παπανδρέου"
Υπέρ της αποχώρησης του Γιώργου Παπανδρέου όχι μόνο από την πρωθυπουργία, αλλά και από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ανοιχτά ο Γιώργος Λιάνης.
 
 
Τσαντισμένοι για την ήττα
Τσαντισμένοι για την ήττα
Ο  Φερνάντο Σάντος χαλασε το αήττητο σερί του με την εθνική ομάδα και μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρουμανία και την ήττα 3-1 δήλωσε πως κόστισαν  στην ομάδα τα πολλά ατομικά λάθη που έγιναν.
Δρακόντεια μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Δρακόντεια μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Για πρώτη φορά ενεργό ρόλο παίζουν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική καθώς άντρες των δύο υπηρεσιών έχουν επιφορτιστεί να συγκεντρώσουν πληροφορίες για ενδεχόμενα επεισόδια. 
Τελευταία Σχόλια