24 ώρες εκτός δρόμου οδήγηση

greek 25/11/2011
  Εκτός δρόμου συνεχή οδήγηση για 24 ώρες σε αντίξοες συνθήκες δεν είναι ένας συνηθισμένος αγώνας. Είναι μια πραγματική πρόκληση. Την περιπέτεια αυτή πάντως αποφάσισαν να ζήσουν τα 116 πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα αντοχής «Cooper 24 ώρες Off Road 2011».
  Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου από την πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα, όπου, όσοι αντέξουν, θα τερματίσουν το μεσημέρι της Κυριακής. Μέχρι τότε θα έχουν οδηγήσει χωρίς διακοπή 726 χιλιόμετρα, μεταξύ των οποίων 626 σε ειδικές δύσβατες διαδρομές στην Αττική, τη Βοιωτία και τη Φωκίδα. Αυτοκίνητα 4x4, μοτοσικλέτες και ATVs, θα συναντήσουν σκληρούς, ίσως και αδιάβατους δρόμους, θα βρεθούν ακόμα και σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, ενώ θα έχουν να…αντιμετωπίσουν και τη μεγάλη νύχτα των σχεδόν 14 ωρών. Μια πραγματική περιπέτεια δηλαδή, για ανθρώπους και μηχανές. Αν θέλετε να πάρετε μια «γεύση» έστω ως θεατές, εκτός από την πλατεία Κοτζιά, μπορείτε να επισκεφθείτε και τα σέρβις παρκ στο Olympus Plaza στο Σχηματάρι και στο Δίστομο.
 
 




Tags:   rally , 4χ4  

Την Τετάρτη η κηδεία του Βαγγέλη Λιβαδά
Την Τετάρτη η κηδεία του Β. Λιβαδά
Από το Β΄Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (30/11) η κηδεία του θεατρικού επιχειρηματία Βαγγέλη Λιβαδά, που βρήκε τραγικό θάνατο χθες στο σπίτι του.
Mια λιτή και απέριττη πρεμιέρα
Mια λιτή και απέριττη πρεμιέρα
Οι δυο κυρίες της πίστας ήταν πιστές στο πνεύμα της εποχής που δεν επιτάσσει τις σπατάλες και τις πολυτέλειες περασμένων ετών, εμφανίστηκαν χωρίς τη συνοδεία μπαλέτου και ήταν απλά ντυμένες.
"Η Δικαιοσύνη βουλιάζει στη συνείδηση των πολιτών"
"Η Δικαιοσύνη βουλιάζει στη συνείδηση των πολιτών"
Την σημασία να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου η Δικαιοσύνη τόνισε σε ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
 
 
Τελευταία Σχόλια