Ντοπέ στον Ατρόμητο!

greek 26/11/2011
Μπλεξίματα φαίνεται να προκύπτουν για τον Ατρόμητο καθώς παίκτης της ομάδας των δυτικών προαστίων βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ, ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων» πιάστηκε ντοπέ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό και αναμένεται το δεύτερο, το οποίο θα εξεταστεί την άλλη εβδομάδα.

Σε περίπτωση που και αυτό είναι θετικό, τότε θα βγει στη δημοσιότητα το όνομα του παίκτη και η τιμωρία που αντιμετωπίζει είναι ο διετής αποκλεισμός, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια επίπτωση η ομάδα του.




Tags:  

Όλοι θα περάσουν από το Μαξίμου!
Όλοι θα περάσουν από το Μαξίμου!
Συναντήσεις με τους αουτσάιντερ αρχηγούς κομμάτων που δεν μετέχουν στην κυβέρνηση, θα έχει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αυτή την εβδομάδα
Φτιάξτε μάσκα μαλλιών για ξηρές άκρες
Φτιάξτε μάσκα μαλλιών για ξηρές άκρες
Αναμείξτε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ. Χρησιμοποιώντας μια χτένα, εφαρμόστε τη μάσκα στα μαλλιά σας από τη ρίζα ως τις άκρες. Αφήστε τη μάσκα στα μαλλιά σας για περίπου 15-30 λεπτά.
Κατάληψη στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας
Κατάληψη στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας
Δίωρη κατάληψη στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιεί από τις 12 το μεσημέρι το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος».
Τελευταία Σχόλια