Έκλεψαν συλλογή χαρτονομισμάτων!

greek 11/11/2011
Συλλογή από χαρτονομίσματα προερχόμενα από χώρες της Λατινικής Αμερικής, έκλεψαν επιτήδειοι από διαμέρισμα στη Λάρνακα. Ο ιδιοκτήτης υπολογίζει ότι η αξία της συλλογής, η οποία δεν καλύπτεται από ασφάλεια, ανέρχεται στις 50 χιλιάδες ευρώ. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι ένοικοι διαμερίσματος που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι από τις πέντε χθες το απόγευμα μέχρι τις εννέα το βράδυ που έλειπαν από το σπίτι τους, άγνωστοι εισήλθαν στο διαμέρισμα τους και έκλεψαν συλλογή με χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών της Λατινικής Αμερικής. 

Τα χαρτονομίσματα προέρχονταν μεταξύ άλλων από την Αργεντινή, το Εκουαδόρ, τη Χιλή και τη Κολομβία. 

Σύμφωνα με την καταγγελία των ενοίκων του διαμερίσματος, η συλλογή των χαρτονομισμάτων υπολογίζεται γύρω στις 50 χιλιάδες ευρώ και δεν καλύπτεται από ασφάλεια έναντι κλοπής.

 




Tags:  

Πέμπτη φορά κόντρα στην Σκωτία
Νέα αρχή
Ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Κύπρου ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 αρχίζει σήμερα στη Λάρνακα.
Τί θα συνέβαινε εάν ένας τεράστιος αστεροειδής έπεφτε στη Σελήνη;
Τί θα συνέβαινε εάν ένας τεράστιος αστεροειδής έπεφτε στη Σελήνη;
Ο αστεροειδής που πέρασε από τη γειτονιά μας την Τρίτη έφτασε πολύ κοντά στη Γη αλλά έφτασε ακόμα πιο κοντά στη Σελήνη.
Υπουργικό συμβούλιο για τα νέα μέτρα
Υπουργικό συμβούλιο για τα νέα μέτρα
Η δημοσιονομική εξυγίανση, ο εξορθολογισμός των δημόσιων δαπανών και η μεγαλύτερη δυνατή στόχευση των κοινωνικών παροχών, περιλαμβάνεται σήμερα στο Υπουργικό
Τελευταία Σχόλια