Επεισόδια και διακοπή στο Καυτανζόγλειο!

greek 13/11/2011
Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα στη Δ' Εθνική για τον Ηρακλή, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου διακόπηκε στο 5' λόγω σοβαρών επεισοδίων.

Στο 5' οπαδοί του «Γηραιού» εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν τον δεύτερο βοηθό Διαμάντη, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι και το διαιτητικό τρίο να αποχωρήσει στα αποδυτήρια. Οι οπαδοί συνέχισαν να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να πετούν αντικείμενα.

Ο διαιτητής Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ το φύλλο αγώνα αναφέρονται τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν το παιχνίδι στη διακοπή. Πλέον ο Ηρακλής κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αθανασιάδης, Φοιτάς, Ποζίδης, Ηρακλής, Πόπτσης, Γαλάνης, Κρυστάλλης, Καρανδρέας, Μαυρίδης, Σαράφογλου, Τσιλιανίδης
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Λάτσιος, Ηλιάδης, Σαμαράς, Βλασακίδης, Πουρζιτίδης, Αποστολάς, Χαριζάνης, Καρακαλίδης, Στεργιανός, Τσιρογιάννης, Λευκαρίτης.


Videos






Tags:   Ηρακλής  

«Να παραμείνουμε στην κορυφή»
«Να παραμείνουμε στην κορυφή»
Μόνο τη νίκη σκέφτονται στον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως τόνισε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός των Ερυθρολεύκων μίλησε για τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα τελευταία ματς τονίζοντας ότι το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα.
Έρχεται ο πράσινος δακτύλιος
Έρχεται ο πράσινος δακτύλιος
Απαγορευτικό για τα παλιά αυτοκίνητα βάζει ο νέος δακτύλιος που θα εφαρμοσθεί από την 1η Μαϊου του 2012.Διαβάστε λεπτομέρειες.
Πιλάφι με σαφράν τηγανητό φιδέ και ρόδι
Πιλάφι με σαφράν...
Πιλάφι με σαφράν τηγανητό φιδέ και ρόδι 
Πλένετε καλά το ρύζι με άφθονο κρύο νερό. Το αφήνετε να στεγνώσει σε ένα σουρωτήρι.
 
Τελευταία Σχόλια