Επιστολή Βενιζέλου στους υπουργούς

greek 13/11/2011
 Επιστολές προς όλα τα μέλη της κυβέρνησης απέστειλε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σ' αυτές καταγράφονται ανά υπουργείο οι προτεραιότητες, οι προαπαιτούμενες ενέργειες για την καταβολή της 6ης δόσης και οι εφαρμοστικοί νόμοι,. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, στόχος των επιστολών αυτών, αντίγραφα των οποίων κοινοποιήθηκαν στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, είναι να διευκολυνθούν η σύνταξη των προγραμματικών δηλώσεων και η άμεση ενεργοποίηση της κυβέρνησης.
    Σημειώνεται, ότι στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να επανέλθει στην Αθήνα η τρόικα, προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την εκταμίευση της 6ης δόσης και την έναρξη υλοποίησης του νέου δανειακού προγράμματος, με βάση τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής στις 26 Οκτωβρίου.
 





Σε ένα μήνα ξανά η τρόικα
Σε ένα μήνα ξανά η τρόικα
Προς τα τέλη Ιανουαρίου αναμένονται και πάλι οι εκπρόσωποι της τρόικας για να διαπιστώσουν την πρόοδο που έχει γίνει στα τρέχοντα θέματα.
 
 
Τέλος στο "σίριαλ" των οδοιπορικών
Τέλος στο "σίριαλ" των οδοιπορικών
Τα οδοιπορικά πέντε ετών θα δοθούν τελικά μέχρι το τέλος του μήνα στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
 
 
Απάντηση εφοριακών στις καταγγελίες Σπινέλλη
Απάντηση εφοριακών στις καταγγελίες Σπινέλλη
«Δεν κρύβουμε το κεφάλι στην άμμο.Υπάρχει διαφθορά στο δημόσιο», ενώ "υπάρχει και η πολιτική παρέμβαση" τόνισε ο Τ.Αλεξιάδης αντιπρόεδρος εφοριακών.
 
 
 
Τελευταία Σχόλια