Έχασε αλλά... άρεσε η Κύπρος

greek 12/11/2011
Αρκετά καλή παρουσία είχε η Εθνική Κύπρου, στο φιλικό κόντρα στη Σκωτία. Μπορεί να ήρθε άλλη μια ήττα, με 1-2, ωστόσο η παρουσία ήταν αρκετά καλή και μια ισοπαλία θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο αποτέλεσμα αφού Εφραίμ και Ντοπρασίνοβιτς "σημάδεψαν" το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
 
Η Κύπρος παρουσίασε διαφορετική εικόνα στα δυο ημίχρονα. Στο πρώτο έπαξε συντηρητικά και με αντεπιθέσεις, στις οποίες ήταν πολύ επικίνδυνη. Ενδεικτικό ότι στο 17' μετά από γρήγορη επίθεση, η μπάλα έφτασε στον Εφραίμ που με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε στο 23' ο Μίλερ με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής, αφού είδε εκτός θέσης τον Γιωργαλλίδη και τον "κρέμασε". Τρία λεπτά αργότερα, η Κύπρος είχε και δεύτερο δοκάρι, με σουτ του Ντομπρασίνοβιτς από τα 25 μέτρα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Νίκος Νιόπλιας έκανε αρκετές αλλαγές και άλλαξε η ροή του αγώνα. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και το γκολ του Μακί που στο 56' έκανε το 0-2, με αποτέλεσμα η Σκωτία να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Η Κύπρος μείωσε στο 59΄σε 1-2, με ωραίο σουτ του Χριστοφή από δύσκολη, πλάγια θέση.
 
Οι συνθέσεις:

Κύπρος: Γιωργαλλίδης (46' Κίσσας), Δημητρίου (46' Σιέλης), Μερκής, Πάρπας (59' Νικολάου), Αλεξάνδρου (67' Κατσής), Ντομπρασίνοβιτς (74' Βασιλείου), Σατσιάς, Σολωμού, Αβραάμ (46' Mυτίδης), Εφραίμ, Χριστοφή.

Σκωτία: (Κρέγκ Λιβάιν): ΜακΓκρέγκορ, Γουίτακερ, Κόλντγουελ, Μπέρα, Μπάρντσλι, Μακί, Κόουι, Φλέτσερ, Μόρισον, Ρόμπσον, Μίλερ.





Άμεση η απάντηση σε ΕΥΡΩΚΟ
Άμεση η απάντηση σε ΕΥΡΩΚΟ
"Ο Πρόεδρος είναι συνεπής στη διαχρονική θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς για λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας".
Τί θα συνέβαινε εάν ένας τεράστιος αστεροειδής έπεφτε στη Σελήνη;
Τί θα συνέβαινε εάν ένας τεράστιος αστεροειδής έπεφτε στη Σελήνη;
Ο αστεροειδής που πέρασε από τη γειτονιά μας την Τρίτη έφτασε πολύ κοντά στη Γη αλλά έφτασε ακόμα πιο κοντά στη Σελήνη.
Ο στόχος ζωής του Χριστόφια
Ο στόχος ζωής του Χριστόφια
''Η αποτίναξη της τουρκικής κατοχής και η επανένωση της πατρίδας και του λαού μας είναι για μένα στόχος ζωής''
Τελευταία Σχόλια