Ο Γιάχιτς για ΑΠΟΕΛ και Βοσνία

greek 12/11/2011
Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε ο Σανέλ Γιάχιτς, μετά το τέλος του αγώνα της Βοσνίας με την Πορτογαλία, αναφερόμενος τόσο στην Εθνική του Ομάδα όσο και στο ΑΠΟΕΛ.
 
«Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε σ' αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, όπου το τερέν ήταν σε άσχημη κατάσταση, αλλά είναι σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ. Ήταν βασικός μας στόχος το μηδέν. Όλα, πλέον, θα κριθούν στη Λισσαβώνα. Καλό θα είναι για τους Πορτογάλους να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, διότι για μας, πολύ πιθανόν, βάσει της εικόνας που παρουσιάσαμε στο αποψινό ματς, ένα γκολ θα είναι αρκετό για να μας στείλει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας», ανέφερε αρχικά ο Γιάχιτς, ο οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι άλλαξε θέσεις, αγωνιζόμενος ως στόπερ, δεξί μπακ, αλλά και αμυντικό χαφ:
 

«Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, έχω συνηθίσει να παίζω σε πολλές θέσεις. Αυτό συμβαίνει τώρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά γινόταν τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Άρη».

 




Tags:   ΑΠΟΕΛ  

Τι κάνουμε πριν το Botox;
Τι κάνουμε πριν το Botox;
Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τύποι μυϊκής διαμόρφωσης, στους οποίους ενδείκνυται το Botox, ανάλογα με τον μυϊκό τόνο
Τί θα συνέβαινε εάν ένας τεράστιος αστεροειδής έπεφτε στη Σελήνη;
Τί θα συνέβαινε εάν ένας τεράστιος αστεροειδής έπεφτε στη Σελήνη;
Ο αστεροειδής που πέρασε από τη γειτονιά μας την Τρίτη έφτασε πολύ κοντά στη Γη αλλά έφτασε ακόμα πιο κοντά στη Σελήνη.
Υπουργικό συμβούλιο για τα νέα μέτρα
Υπουργικό συμβούλιο για τα νέα μέτρα
Η δημοσιονομική εξυγίανση, ο εξορθολογισμός των δημόσιων δαπανών και η μεγαλύτερη δυνατή στόχευση των κοινωνικών παροχών, περιλαμβάνεται σήμερα στο Υπουργικό
Τελευταία Σχόλια